Piwko
nie ma co dyskutować, renówka to typowy dziadowóz, średnia wieku 78 lat. Jak widzę te laguny, megany albo kurwa najgorsze zilone lub niebieskie scenic to wiem że siedzi dziad, który zaśpi na światłach, pojedzie lewym pasem 40 i jeszcze będzie miał pretensje że go wyprzedzasz.
i kurwa na potwierdzenie tematu że mam rację pisząc ten komentarz odwracam się do okna, a tam na parkingu przed sklepem płonie reno laguna.
niesamowita historiaObrazek
Dzieciaku bez prawka, nie poruszaj tematu o którym nie masz zielonego pojęcia.
A Ty się spieniłeś w chuj za to. Przyznaj się lepiej że ci jakiś pan ze Scenica kiedyś cukierki podał
nie, jak byłem w takim wieku to sceniców nie było. Nawet tych dziadowozów.
A tak na poważnie to przestań pierdolić populizmy. Zapewne kierowca BMW to dla Ciebie dres a Passatem TDI jeździ wsiur z wioski bo przy okazji hurtem do traktora bierze olej. Skoda to stare dziadki co jeżdżą na działke, Mercedes to taksówkarz etc. A Twoje to pewnie jedyne i słuszne ze stajni produkującej sportowe czołgi z częściami za pół-darmo. Rzygać się chce od takich internecików jak Ty.
i kto się spienił? nie zarzygaj sobie renówki.
Dzieciaku bez prawka, nie poruszaj tematu o którym nie masz zielonego pojęcia.
na zdjęciu które wstawiłem widać mój samochód, 20 zł za umycie, bierzesz tę fuchę?
Re: Renault vs Szajsat 1:0
Masz Audi w avatarze a piszesz szajsat przypominam ze Audi należy do Volkswagena i podwozia i podzespoły są te same w nowszych autach.
Walić Renaulty!
p.s. tak, jeżdżę Audi ( autem dla dresów xd )
Mam nadzieję, że się tak cieszysz z powodu swojego starego, nic dziwnego też bym nie płakał po kimś kto dał mi takie debilskie geny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów