📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
o jak miło zobaczyć wkońcu wypadek z polski
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
tagi :: pasat ::
tagi :: pasat ::
Przecież one sa do naprawienia dwa tygodnie i beda nowki nie bite po dziadku Tuska
Tak no, ale co ja poradze że laguna II jako pierwsza dostała 5 gwiazdek w euroncap...
kufel01 napisał/a:
Znów się zaczyna tandetna dyskusja o samochodach.
nie ma co dyskutować, renówka to typowy dziadowóz, średnia wieku 78 lat. Jak widzę te laguny, megany albo kurwa najgorsze zilone lub niebieskie scenic to wiem że siedzi dziad, który zaśpi na światłach, pojedzie lewym pasem 40 i jeszcze będzie miał pretensje że go wyprzedzasz.
i kurwa na potwierdzenie tematu że mam rację pisząc ten komentarz odwracam się do okna, a tam na parkingu przed sklepem płonie reno laguna.
niesamowita historia
widzę że czujesz się dotknięty.
Co z tego, że renówka wyszła bez większego obicia skoro za kierownicą siedział idiota? Pomyślcie sobie, że jedziecie sobie spokojnie drogą uprzywilejowaną jakieś 150 km/h , a tu nagle wam wyjeżdża debil i giniecie w wypadku...
jacek197 napisał/a:
widzę że czujesz się dotknięty.
A Ty się spieniłeś w chuj za to. Przyznaj się lepiej że ci jakiś pan ze Scenica kiedyś cukierki podał
A tak na poważnie to przestań pierdolić populizmy. Zapewne kierowca BMW to dla Ciebie dres a Passatem TDI jeździ wsiur z wioski bo przy okazji hurtem do traktora bierze olej. Skoda to stare dziadki co jeżdżą na działke, Mercedes to taksówkarz etc. A Twoje to pewnie jedyne i słuszne ze stajni produkującej sportowe czołgi z częściami za pół-darmo. Rzygać się chce od takich internecików jak Ty.
chyba remont vs passat
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów