Bardzo ciekawy reportaż CNN na temat ciężkiej pracy jaką wykonują znane nam mniejszości etniczne, może faktycznie nie są oni aż tak źli.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kiedy nie wyjdzie ci kariera rapera.
Florek z Fakro(producent okien) powinien ich zatrudnić Kiedyś dziad jeden powiedział, w lokalnej TV że te czynności co wykonują pracownicy potrafiłyby zrobić małpy, i nie można za takie czynności więcej płacić.
przestań małpy "afroamerykanami" obrażać...
co poszło "nie tak" (no yes) w ewolucji, że Mudzinowie potrafią jedynie kraść...?
Na krótkim filmiku widzimy jak orangutan wypracował roczną normę przeciętnego narodowca.
2:30 roboty nic nie zrobił zmęczył-a się i musiał-a odpocząć. I my takich przyjmujemy do europy...
vieri22666 napisał/a:
Florek z Fakro(producent okien) powinien ich zatrudnić Kiedyś dziad jeden powiedział, w lokalnej TV że te czynności co wykonują pracownicy potrafiłyby zrobić małpy, i nie można za takie czynności więcej płacić.
Nie znam chłopa, ale już go lubię. Zazwyczaj tak jest, że im ktoś mniej umie, tym bardziej jest roszczeniowy co to mu się należy za tą jego "wspaniałą" pracę.
Tak to wygląda jak się do firmy na szybko zatrudnia studentów albo randomowych ludzi z ulicy.
BBC idioto
Ale to Azjata, z Borneo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów