Musiało tak być..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Materiał instruktażowy, jak nie sprawdzać głębokości rowu po deszczu na oczach wielu widzów..
Na szczęście trzymał w ręku mikrofon za 300$, więc operatorzy musieli go ratować.
ale łajza...
jakby bł profesjonalistą, to obróciłby to w żart i dokończył program.
Jest pipa, więc prawie się utopił i wyciągać go musiało 5 osób, nie wspominając o zakończeniu przemowy.
Jest pipa, więc prawie się utopił i wyciągać go musiało 5 osób, nie wspominając o zakończeniu przemowy.
Brazole...?
pewnie mowil: spojrzcie jaka wielka, takie nalezy obejsc
peter_peter... i tak można już ten mikrofon wyjebać. Ratowali go, bo w innym wypadku oglądalność by spadła.
wlasnie jakby sie utopil to by wzrosla i kandydat do nagrody Darwina murowany
a ja ja ja jaj ;D
A moją uwagę przykuła prowadząca. Gdyby tylko nie miała takiego okropnego głosu, to nawet fajna by była... aaa, zaraz, to jest temat o reporterze, co mało się nie utopił? Ta? No, śmieszne. Tak. Śmieszne. Ale dziennikarka i tak fajniejsza. xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów