Ci co przeglądają CS-a.Znają ta Panią.
Tym razem "AT&T WYSŁAŁO REPORTERA Z TOURETTE'EM, ABY OPISYWAŁ WYWIADY NA STREAMER AWARDS! "
Jak dla mnie.Jest boska.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Złota dziewczyna. Pośród wszędobylskiej ludzkiej zgnilizny taki cukierek to skarb.
Grubywiór napisał/a:
Złota dziewczyna. Pośród wszędobylskiej ludzkiej zgnilizny taki cukierek to skarb.
to już wiemy że lubisz być poniżany przez kobiety
Taloe akcje są w TVP, kiedy wchodzą tematy politycze.
Takie*
W sumie c🤬j z jej chorobą cyc i dupa ok a mózgu przecież się nie r🤬a.
to Sweet Anita, kiedyś wyrwała bana na twitchu bo powiedziała "nigger" mimo że ma Touretta
Kiedyś ją widziałem była ładniejsza, teraz wygląda jak własna ciotka. Chyba "10 kg do przodu" albo wiek .... sam nie wiem.
Retsam napisał/a:
jakiego csa pedofilu ty
Masz.Poszerzaj horyzonty,młodzieńcze.
crazyshit(kropka)com
ale bym ją zabrał na te święta co nadchodzą
podpis użytkownika
poker better than life
AbdulWisiMiLacha napisał/a:
W sumie c🤬j z jej chorobą cyc i dupa ok a mózgu przecież się nie r🤬a.
Nie masz co sie martwić i tak nie por🤬asz
Oh Anita.. r🤬ałbym przez 3 minuty ;d
Sweet Anita która ma turreta
a................3
2023-03-29, 23:36
Znalazła sposób na robienie kasy , a idioci to łykają jak mlode pelikany. Ten jej Touret jest tak samo prawdziwy, jak słowa morawieckiego o naszym dobrobycie...