📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po każdym meczu pojawiają się materiały tego typu. Naprawdę nie możecie dać sobie na wstrzymanie? To przestało być śmieszne w latach 90.
Roszp napisał/a:
Naprawdę nie możecie dać sobie na wstrzymanie? To przestało być śmieszne w latach 90.
To samo mój ojciec powiedział o stylu, w jakim Polacy przegrali dzisiejszy mecz.
Trzeba sypac materiałami, żeby ludzie widzieli że kopaczy jak i ich prezesów należy kulturalnie wypierdolić z owego stanowiska. To przecież są nadal te same mordy co spierdoliły nam Euro 2012... ostatnie miejsce w tabeli ... w najgorszych snach tego nie widziałem. Tak więc nagłaśnieć , wyśmiewać i konsekwentnie wyjebać. Jakoś w innych sportach jak tenis, piłka ręczna czy siatkówka zawodnicy mają na twarzach wyrysowane skupienie i zaangażowanie, a tu oni mają przyklejone kotrakty i czeki z pensją do tyłka i dlatego tak sztywno chyba biegają. Kurwa mać.
Roszp napisał/a:
Po każdym meczu pojawiają się materiały tego typu. Naprawdę nie możecie dać sobie na wstrzymanie? To przestało być śmieszne w latach 90.
Jak przestaną dostawać po kilkadziesiąt tysięcy na miesiąc z naszych podatków to damy sobie na wstrzymanie. Dostają kasę kurwy to niech grają, płacę wymagam.
Za każdym razem pewnie większość z was, zresztą tak samo jak ja, łudzi się, że może tym razem zagrają lepiej i nie przyniosą wstydu, ale ni chuja kurwa zawsze kończy się tak samo dlatego postanowiłem oficjalnie pierdolić ich i nigdy już nie oglądać żadnego meczu "repry" bo tylko nerwy tracę. Polecam wam to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów