📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ogólnie to w Brazylii zawsze jest jakiś rozpierdol- ale z tym skutecznie radzi sobie BOPE. Ostatniego czasu na całym świecie leciała piosenka o nim:
Mc Júnior & Mc Leonardo - Rap Das Armas - niestety ludzie nie wiedzą o czym oni w niej śpiewają
Do tego polecam oglądnąć film Tropa De Elite - właśnie o tym jak działa w Brazylii BOPE i jak wyglądają związki przestępcze.
A tu kilka fot BOPE:
Sprawy rozwiązują kulką w łeb
Mc Júnior & Mc Leonardo - Rap Das Armas - niestety ludzie nie wiedzą o czym oni w niej śpiewają
Do tego polecam oglądnąć film Tropa De Elite - właśnie o tym jak działa w Brazylii BOPE i jak wyglądają związki przestępcze.
A tu kilka fot BOPE:
Sprawy rozwiązują kulką w łeb
@up Czy widzisz tutaj jakikolwiek materiał nadający się do działu hard ?
kkorrniqq, piąte zdjęcie
Oj tam, ledwo draśnięty
nie pierdolą sie, oglądałem o nich kiedyś program na discovery. Nawet tam nie starali się udawać że interesują ich jakie kolwiek negocjacje. Wjeżdżają do slumsów i strzelają do wszystkich jak leci.
Ross Kemp - Wszystko o Gangach ;<
Logo BOPE mówi samo za siebie:
A tu dwa filmiki:
Ciekawostka- do najbardziej krwawych rzeźni zgotowanych przez BOPE doszło... przed wizytą Jana Pawła II w Rio De Jonero Religia pokoju
A tu dwa filmiki:
Ciekawostka- do najbardziej krwawych rzeźni zgotowanych przez BOPE doszło... przed wizytą Jana Pawła II w Rio De Jonero Religia pokoju
na Planet był 2godzinny reportaż o BOPE. Chłopaki się nie pierdolą, co wieczór akcja i najczęściej ginie paru gangsetrów!!
Echelon napisał/a:
Już nie pierdol.
Forang napisał/a:
Ross Kemp - Wszystko o Gangach ;<
nie, "Elitarne Służby Specjalne" ale co do Rossa Kemp'a sie zgadzam bo też ten program prowadził ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów