📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z tego co się doczytałem sytuacja działa się w Malezji ale pewności nie mam.
Brzmi, jakby miał ochotę śpiewać..
Tak kolejny filmik z pewnością kurwa nie pasujący do tejże strony !
Z całym szacunkiem ale to nie jest strona typu :
Z całym szacunkiem ale to nie jest strona typu :
Parkowanie dla kobiet jest tak samo trudne jak zrozumienie definicji spalonego w piłce nożnej
W tym lexusie na bank siedzial murzyn
@Malinaa: Jeśli Ci tak bardzo ten filmik przeszkadza, to go nie oglądaj. Rysunek, który tu wstawiłeś niestety nie pasuje do niczego, a już na pewno nie uderza we mnie. Ja przedstawię Ci bardziej adekwatny, specjalnie dedykowany dla Ciebie:
A jak już bardzo potrzebujesz czegoś czarnego w tym żarcie: Lexus jest czarny. A jak Ci to nie wystarczy, to wyobraź sobie, że Pani, która go prowadzi też jest czarna. A jak jeszcze Ci mało, to wyobraź sobie jej skrzyżowanie z ośmiornicą. Pewnie będzie zajebiście zbierać bawełnę na Twojej plantacji czarnych żartów.
A jak już bardzo potrzebujesz czegoś czarnego w tym żarcie: Lexus jest czarny. A jak Ci to nie wystarczy, to wyobraź sobie, że Pani, która go prowadzi też jest czarna. A jak jeszcze Ci mało, to wyobraź sobie jej skrzyżowanie z ośmiornicą. Pewnie będzie zajebiście zbierać bawełnę na Twojej plantacji czarnych żartów.
co do tego w jakim kraju to moze india.. po akcencie mozna sie domyslac..
Mephic napisał/a:
...
@Mephic
Popatrz sobie w lewo w prawo widzisz taki napis Sadistic.pl a pod nim taki napis codzienna dawka czarnego humoru tu nie chodzi o kolor pomyliłeś strony
Ale:
@up
Jeśli chciałbyś trzymać się wyłącznie określenia "codzienna dawka czarnego humoru" to musiałbyś wypierdolić 90% filmów tu wrzucanych, a najlepiej zostawić tylko dział hard.
A jeśli na przykład chciałbyś trzymać się tego, co Ty zuploadowałeś, to serwis by nie istniał.
Więc ponownie proszę, w innym tonie:
Jeśli chciałbyś trzymać się wyłącznie określenia "codzienna dawka czarnego humoru" to musiałbyś wypierdolić 90% filmów tu wrzucanych, a najlepiej zostawić tylko dział hard.
A jeśli na przykład chciałbyś trzymać się tego, co Ty zuploadowałeś, to serwis by nie istniał.
Więc ponownie proszę, w innym tonie:
kurwa nie wiem co mnie bardziej zmeczylo: parkowanie lexusa, to jak ten typ nawija czy czytanie bezsensownej klutni w komentach... pierdole... ide ponapierdalac matke matke nozem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów