Odwdzięczył się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Odwdzięczył się
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze mu tak, nie ma nic gorszego niz wscibskosc kierowcow zwlaszcza jesli chodzi o motocyklistow
Spotykam się na ulicy z słowami głośnymi przez motocyklistów jak: Pierdol się i inne ale nie widziałem żeby wyskakiwał do kogoś
(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD
(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD
chcialbym zobaczyc dalsza czesc tego filmiku
Prawda jest taka że wśród motocyklistów jak i kierowców aut, zawsze znajdą się jakieś chuje. Nie ma co się za bardzo kłócić kto ogólnie jest gorszy. W tym konkretnym przypadku to kierowca auta trochę bardziej poleciał w chuja, bo mógł np najpierw zatrąbić, albo mignąć, zamiast wpierdalać się na siłę.
Co nie zmienia faktu, że motocyklista jak święta krowa jeździł sobie na 2 pasach na zmianę...
Sam jeżdzę motorem i wiem jacy są kierowcy osobówek ale ten motocyklista sam powinien w pizde dostać, albo nauczyć się jeździć swoim pasem, a nie urządzać sobie pogaduchy popierduchy ze swoim koleżką nie patrząc po którym pasie jedzie.
Sam jezdzem hulajnogom ale wkurwia mnie niesamowicie jak widze nalepki patrz w lusterka trzy razy sprawdz, bo jakas swieta krowa zapierdala sobie pincet na godzine a na poczatku maly punkcik gdzies daleko nie? Potem ja se ruszam normalnie i chuj juz jest blisko baran jeden. Ja jezdzem najlepiej, zdalem za 4 razym kurwa
@Lucius
A zamiast ścigacz zapewne mówisz Motocykl sportowy o motorze wysokoobrotowym.
Btw. naucz się zdania zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, później zainteresuj się mową potoczną i jej używaniem.
@Twój Stary
Jarosławowi Wałęsie to powiedz
A zamiast ścigacz zapewne mówisz Motocykl sportowy o motorze wysokoobrotowym.
Btw. naucz się zdania zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, później zainteresuj się mową potoczną i jej używaniem.
@Twój Stary
Jarosławowi Wałęsie to powiedz
LOL, przecież to ten na motocyklu jeździł jak pojebany zmieniając ciągle pas. Chuj mu w dupe
dokładnie popatrzecie jak on zmienia te pasy, ciekaw jestem czy tak wrzuca migacze za każdym razem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów