📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
dobrze mu tak, nie ma nic gorszego niz wscibskosc kierowcow zwlaszcza jesli chodzi o motocyklistow
Spotykam się na ulicy z słowami głośnymi przez motocyklistów jak: Pierdol się i inne ale nie widziałem żeby wyskakiwał do kogoś
(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD
(Nie chce mi się wypisywać wszystkiego bo słownik motocyklistów jest większy ) xD
chcialbym zobaczyc dalsza czesc tego filmiku
Prawda jest taka że wśród motocyklistów jak i kierowców aut, zawsze znajdą się jakieś chuje. Nie ma co się za bardzo kłócić kto ogólnie jest gorszy. W tym konkretnym przypadku to kierowca auta trochę bardziej poleciał w chuja, bo mógł np najpierw zatrąbić, albo mignąć, zamiast wpierdalać się na siłę.
Co nie zmienia faktu, że motocyklista jak święta krowa jeździł sobie na 2 pasach na zmianę...
Sam jeżdzę motorem i wiem jacy są kierowcy osobówek ale ten motocyklista sam powinien w pizde dostać, albo nauczyć się jeździć swoim pasem, a nie urządzać sobie pogaduchy popierduchy ze swoim koleżką nie patrząc po którym pasie jedzie.
Sam jezdzem hulajnogom ale wkurwia mnie niesamowicie jak widze nalepki patrz w lusterka trzy razy sprawdz, bo jakas swieta krowa zapierdala sobie pincet na godzine a na poczatku maly punkcik gdzies daleko nie? Potem ja se ruszam normalnie i chuj juz jest blisko baran jeden. Ja jezdzem najlepiej, zdalem za 4 razym kurwa
Btw. naucz się zdania zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, później zainteresuj się mową potoczną i jej używaniem.
@Twój Stary
Jarosławowi Wałęsie to powiedz
A zamiast ścigacz zapewne mówisz Motocykl sportowy o motorze wysokoobrotowym.
Btw. naucz się zdania zaczynać z dużej litery i kończyć kropką, później zainteresuj się mową potoczną i jej używaniem.
@Twój Stary
Jarosławowi Wałęsie to powiedz
LOL, przecież to ten na motocyklu jeździł jak pojebany zmieniając ciągle pas. Chuj mu w dupe
dokładnie popatrzecie jak on zmienia te pasy, ciekaw jestem czy tak wrzuca migacze za każdym razem
takich to sie od razu zabijac powinno, albo przynajmniej lamac. nie dosc ze jezdzi jak jebany idiota, to sie dopierdala do innych za swoja glupote
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów