Co myslicie o tym ^^?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest portal dla sadoli. Debile i PiSdioci - trzecie drzwi na lewo za kiblem.
Gospodarka lezy i kwiczy? Gdzie?
nie jesteśmy szczególnie bogatym krajem ale i nie biednym. Ot, przeciętniaki wśród krajów cywilizowanych i tyle. Nie kumam skąd tyle narzekania naokoło, zwłaszcza na sadolu jak to źle i niedobrze. Było by wam tak biednie to byście nie siedzieli przed kompem tylko zapierdalali w polu, żeby z głodu nie wyzdychać . Banda krzyczących dzieci bez pojęcia o życiu...
nie jesteśmy szczególnie bogatym krajem ale i nie biednym. Ot, przeciętniaki wśród krajów cywilizowanych i tyle. Nie kumam skąd tyle narzekania naokoło, zwłaszcza na sadolu jak to źle i niedobrze. Było by wam tak biednie to byście nie siedzieli przed kompem tylko zapierdalali w polu, żeby z głodu nie wyzdychać . Banda krzyczących dzieci bez pojęcia o życiu...
Miszogun napisał/a:
Co, trzaskasz tam kiełbachy ludziom?
Miszogun napisał/a:
A sadolem jest podwładny krula Kurwina, zgadza się?
mleki napisał/a:
Obrazek
Nie mierz wszystkich swoją miarą kolego.
Skoro dla Ciebie, jak wyjdzie banda wandali jednego dnia na ulicę, to można to nazwać rewolucją to gratuluję myślenia.
11.11 - "pójdę na ulicę ponapierdalać się z policją, bo mi źle w kraju"
12.11 - "ale wczoraj był rozpierdol hehe, dobra idę do szkoły"
Powiem tak...Kurwa nie kumam tego pierdolenia nt wychodzenia na ulicę w PL.
Do kurwy...są wybory, jest demokracja, każdy może iść i głosować.
Takich ludzi jakich sobie wybierzemy takich potem mamy w rządzie.
Na huj potem pierdolić, że trzeba wyjść na ulicę...chyba tylko po to żeby zniszczyć miasto, za naprawę której potem my sami zapłacimy.
Ja rozumiem, jakby PL była okupowana, wybory byłyby fałszowane i żylibyśmy jak w PRLu.
Ale obecnie?
Są demokratycznie wybory i u władzy jest ten kogo wybiorą Polacy.
Do kurwy...są wybory, jest demokracja, każdy może iść i głosować.
Takich ludzi jakich sobie wybierzemy takich potem mamy w rządzie.
Na huj potem pierdolić, że trzeba wyjść na ulicę...chyba tylko po to żeby zniszczyć miasto, za naprawę której potem my sami zapłacimy.
Ja rozumiem, jakby PL była okupowana, wybory byłyby fałszowane i żylibyśmy jak w PRLu.
Ale obecnie?
Są demokratycznie wybory i u władzy jest ten kogo wybiorą Polacy.
tusek przyjmie ukraincow do polskich szpitali a polak dalej bedzie czekal rok na badania....
pietras_ja napisał/a:
a ode mnie piwko dostaniesz za mowienie jak jest@up
Nie JESTEŚMY zwani, tylko pierdolone gimbusy, hejtery itp. wymyśliły sobie to słowo i obrzucają nim własny naród! Rzekłem i mogę dostać następnego warna.
Przecież w Grecji podczas tego wielkiego kryzysu zarobki nadal były większe niż w Polsce, więc o czym w ogóle mowa? Polacy zatracili ducha walki, pozostali nieliczni których nie udało się zmanipulować i tylko w nich nadzieja.
Regulamin mówi, że jest to forum apolityczne, nie można (oficjalnie bądź w sposób dosłowny) kazać innym użytkownikom przeprosić i wyjść. Tyle tytułem wstępu. Mój kolega (znajomy, nie wiem jak określić, a wstyd się do takiego przyznać) nigdy nie pracował, dostaje kafla na miesiąc, mieszkanko w mieście, samochód+opłacenie napraw- za bycie studentem. Zawód syn i te sprawy, ale uwaga, wygenerował sobie poglądy na życie, otóż twierdzi: "W Polsce każdy może się dorobić, jak wszystkiego nie przepije i będzie ciężko pracował", "W Polsce się dobrze żyje, a narzekają nieroby, mogli się uczyć". Jego ojciec-dyrektor dużej firmy, robótka od znajomego. A tak, głosował za Tuskiem, teraz też to zrobi, bo jego światopogląd jest generowany poprzez swoje warunki bytowe.
noo mleki ale fotka przeszedł marsz i poszli przed telewizory hah
a najlepsze jest kurwa to, że jakby znów wróciła propozycja z ACTA, to wysrałoby się w pizdu protestantów i tak jak u mnie w mieście, młodzież zrobiłaby zamieszki w samym centrum. i w imię czego? jebanego internetu i piractwa, które kara się surowo jak skurwysyn w chociażby Niemczech. a tym czasem można próbować walczyć o masę innych rzeczy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów