Co myslicie o tym ^^?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hiszpanię grecje i ukrainę łączy jedno, kryzys finansowy.
W hiszpani i grecji była "rewolucja" (a bardziej zamieszki bo żadnej rewolucji nie było) z powodu prawie bankructwa. na ukrainie z powodu władzy. więc nie widzę sensu wkładania wszystkich tych państw do jednego worka.
Kolejny głupi, popuistyczny rysunek który po chwili zastanowienia nie ma żadnego sensu.
W polsce mamy demokratycznie wybrany rząd i nie ma aż tak wielkiego dramatu z gospodarką dlatgo nikt nie wychodzi na ulicę
W hiszpani i grecji była "rewolucja" (a bardziej zamieszki bo żadnej rewolucji nie było) z powodu prawie bankructwa. na ukrainie z powodu władzy. więc nie widzę sensu wkładania wszystkich tych państw do jednego worka.
Kolejny głupi, popuistyczny rysunek który po chwili zastanowienia nie ma żadnego sensu.
W polsce mamy demokratycznie wybrany rząd i nie ma aż tak wielkiego dramatu z gospodarką dlatgo nikt nie wychodzi na ulicę
Cytat:
W polsce mamy demokratycznie wybrany rząd i nie ma aż tak wielkiego dramatu z gospodarką
co prawda chyba były wybrane demokratycznie, ale co do gospodarki to leżymy i kwiczymy
niezależnie co bym teraz napisał to i tak przyczepi się albo gimbusowy lewak, albo gimbusowy korwinista
niezależnie od tego kto dojdzie do władzy będzie ten sam syf, bo nie da się wszystkim dogodzić, a taka prawda, że zatraciliśmy wszystko z czego można było być dumnymi z nas polaków.
teraz jesteśmy zwani cebulakami, leniami i nigdy nam się nic nie podoba i jesteśmy be, a o historii się zapomina i teraz to nawet szkoda gadać, bo w latach 30-40 aż do 89 byliśmy kimś, a teraz jesteśmy niczym, ale taka kolej rzeczy, bo jak teraz mamy być kimś jak jesteśmy pod zaborem eu, ale chyba słusznie, należy się nam bośmy ślepi i naiwni
@up
Nie JESTEŚMY zwani, tylko pierdolone gimbusy, hejtery itp. wymyśliły sobie to słowo i obrzucają nim własny naród! Rzekłem i mogę dostać następnego warna.
Nie JESTEŚMY zwani, tylko pierdolone gimbusy, hejtery itp. wymyśliły sobie to słowo i obrzucają nim własny naród! Rzekłem i mogę dostać następnego warna.
i jeszcze bezczelnie wstawiłeś swoje zdjęcie.Jeszcze byś się kurwa zdziwił........
Wkurwiają mnie pierdoleni hipokryci, którzy biją brawo "biednym" ukraińcom, gdy rozwalają połowę Ukrainy w imię "rewolucji", a gdy to samo dzieje się 11 listopada w stolicy to są wielce oburzeni i widzą wszędzie faszystów
Tylko dlaczego autor jako symbol polskich rewolucji wybrał grubasa grzebiącego sobie w gaciach? Naprawdę, do czego wy zmierzacie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów