📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zajebisty seria/bajeczka.
Polecam każdemu, w chuj lepsze od wszystkich obecnych seriali.
Tutaj inny dobry fragment:
Polecam każdemu, w chuj lepsze od wszystkich obecnych seriali.
Tutaj inny dobry fragment:
Najlepsza kreskówka wszechczasów! Pierwszy odcinek 3 sezonu prawie mnie zabił.
Jeżeli jeszcze nie znacie, to spróbujcie
Jeżeli jeszcze nie znacie, to spróbujcie
tylko fandom chujowy i przez was chuje odechciewa się w temat zagłębiać.
Ale nie można się zniechęcać po pierwszym odcinku, bo jest mega chujowy. Obejrzałem pierwszy i odstawiłem uważając, że to kolejne przereklamowane gówno. Potem z ciekawości wróciłem i od drugiego wszystkie są świetne.
Zajebisty serial, a najlepsza jest Summer i jej młode, zgrabne ciałko.
Hehehe - jak jakiś czas temu wrzucałem R&M to mnie większość zjebała, a teraz większość się podnieca
Dobrze tak rudemu, uszatemu skurwielowi.
ja próbuje to namierzyć ale ni za cholerę nie mogę znaleźć sakieś linki?
Wystarczy, że spadnie kilka atomówek i będziemy oglądać takie sceny na żywo.
linki?szukales i nie mozesz znalezc? szukales na oficjalnej stronie gdzie mozna obejrzec za darmo ?
Rick and Morty powinni być na banerze sadola ten serial miażdży. WUBALABA DAB DAB!!
@up
Kwestia mody. Teraz powoli się robi moda na R&M i będą wkrótce wszyscy srać po kostkach jak przy SP niegdyś. Po prostu z racji tego, że Polacy mają kłopot z angielskim, muszą mieć napisy. A napisy wychodzą regularnie tylko do popularnych seriali. Proste.
Kwestia mody. Teraz powoli się robi moda na R&M i będą wkrótce wszyscy srać po kostkach jak przy SP niegdyś. Po prostu z racji tego, że Polacy mają kłopot z angielskim, muszą mieć napisy. A napisy wychodzą regularnie tylko do popularnych seriali. Proste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów