📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Kurwa... podobny do Komoruskiego... przypadek...?
@up
Dla mnie to on jest podobny do petró ale mniej upośledzony.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
W polsce ZUS zabrał by mu rentę jakby zobaczył go z młotkiem w ręku
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Kurwa, on powinien reprezentować sadoli, sam z siebie jazde robi, ten mlaskajacy jezyk, kurwa heh fajno
Długo jeszcze zajmie wrzucającym odnośniki do youtube, zamiast uploadować, zrozumienie, że robią reklamę i nabijają hajs idiotom za darmo?
Nie zesraj sie czasem. Jakis inwalida zarobi pare groszy a cebulak juz ma cisnienie. Daj nr konta to ci wysle 50 zl, kupisz sobie masc na bol dupy.
on jest całkowicie zdrowy, ale upozorował się na kalekę i upośledzonego, by trzepać hajs na youtube, tylko dekiel może się nabrać na coś takiego jak "mimo choroby zachował dystans i humor" , taki chuj. To wszystko zostało obliczone, zaplanowane i przygotowane, by trzepać gruby hajs.
Velture napisał/a:
@up
Masz coś do mnie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów