18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
CoJaTamKurwaWiem 2017-06-05, 6:16 4
Kurwa... podobny do Komoruskiego... przypadek...?
Zgłoś
~Velture 2017-06-05, 6:24 73
@up
Dla mnie to on jest podobny do petró ale mniej upośledzony.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
A................o 2017-06-05, 7:21 5
Toż to zaginiony trzeci bliźniak.
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2017-06-05, 8:03
Sejons napisał/a:

Szukając nie znalazłem

Znalazłem nie szukając
Zgłoś
NastyRascal 2017-06-05, 9:29
lubie go, tak po prostu.
Zgłoś
jakubczyk1985 2017-06-05, 9:57 3
W polsce ZUS zabrał by mu rentę jakby zobaczył go z młotkiem w ręku

Bić, bić i jeszcze raz bić.
Zgłoś
bachor666 2017-06-05, 10:17 2
Pierdolony....z jego aparycja to nadałby się idealnie na zwyrolo-gwałciciela, głównego bossa.
Zgłoś
Arathnmor 2017-06-05, 10:41 25
Może i upośledzony ale wie jak trzepać kasę na upośledzonych dzieciach internetów.

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
Lyck 2017-06-05, 12:52
Kurwa, on powinien reprezentować sadoli, sam z siebie jazde robi, ten mlaskajacy jezyk, kurwa heh fajno
Zgłoś
icyrin07 2017-06-05, 16:31
Długo jeszcze zajmie wrzucającym odnośniki do youtube, zamiast uploadować, zrozumienie, że robią reklamę i nabijają hajs idiotom za darmo?
Zgłoś
Ruttenskog 2017-06-05, 16:39 9
Nie zesraj sie czasem. Jakis inwalida zarobi pare groszy a cebulak juz ma cisnienie. Daj nr konta to ci wysle 50 zl, kupisz sobie masc na bol dupy.
Zgłoś
A................r 2017-06-05, 16:51 3
on jest całkowicie zdrowy, ale upozorował się na kalekę i upośledzonego, by trzepać hajs na youtube, tylko dekiel może się nabrać na coś takiego jak "mimo choroby zachował dystans i humor" , taki chuj. To wszystko zostało obliczone, zaplanowane i przygotowane, by trzepać gruby hajs.
Zgłoś
petru23 2017-06-05, 16:57 2
Velture napisał/a:

@up
Dla mnie to on jest podobny do petró ale mniej upośledzony.

Masz coś do mnie?
Zgłoś
PoliteP 2017-06-05, 22:47
Takie śmiecie powinno się utylizować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów