Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja też, ten serialik na początku mnie odrzucił, ale potem doszedłem do sensu tego wszystkiego i moim zdaniem Pilkington jest mistrzem świata. Często cały odcinek jest nudnawy, aż w końcu coś mnie rozwala do łez. Ulubiony jego tekst:
"Dlaczego gołębie mają skrzydła, a częściej chodzą?"
"Dlaczego gołębie mają skrzydła, a częściej chodzą?"
Kolesie od "Idiota za granicą", niezły serial, szkoda tylko, że taka nachalna reżyserka.
Nieobecność Ricky'ego Gervaisa na 70 Złotych Globach złamała mi serce. Zawsze tam cudnie jedzie po całym Hollywood, a w tym roku go nie było.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie