Rozumiem, jakby taką grę zrobili kilkanaście lat temu, jak te kaszanki z gazet za 10 zł... Ale to jest gra nowej generacji i na dodatek nie jest tania... Jak oni mogą wypuścić, tak zbugowaną grę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Notepad na Maku. Ehe, specjaliści z Was po zbóju.
Klawiatura makowa i tyle.
Klawiatura makowa i tyle.
tą grę stworzyła firma odpowiedzialna za big rigs
Widzę 99% procent udzielających się Mac'a nie widziała, tam jest tylko klawiaturka Apple'a...ale eksperci od razu zaczęli debatę dlaczego wszystko z logiem jabłka jest złe i drogie... i powiem wam tylko tyle, że wasze dywagacje są gówno warte, bo i tak przebija je pieniądz - jak ktoś go ma i chce sobie kupić Mac'a, to niech sobie kupuje... a to że akurat wy nie chcecie mieć żadnego związku z firmą Apple nikogo nie interesuje i tyle.
Ale najbardziej lubię pojazd na artystów i hipsterów. No kurwa, nie rozumiem, to że ludzie chcą odrobiny różnorodności w codziennym życiu jest złe? Takie przypierdalanie się do ludzi bo noszą rurki i "trampki za 300 złotych" zamiast kurwa sztruksu? Poważnie, niekiedy mi się zdaję, że strasznie dużo Januszów wchodzi na tę stronę.
Z mojej strony tyle, jebać ciapatych i przede wszystkim bez hejtu.
Ale najbardziej lubię pojazd na artystów i hipsterów. No kurwa, nie rozumiem, to że ludzie chcą odrobiny różnorodności w codziennym życiu jest złe? Takie przypierdalanie się do ludzi bo noszą rurki i "trampki za 300 złotych" zamiast kurwa sztruksu? Poważnie, niekiedy mi się zdaję, że strasznie dużo Januszów wchodzi na tę stronę.
Z mojej strony tyle, jebać ciapatych i przede wszystkim bez hejtu.
Ja od 3 lat używam MacBooka i jestem ultra zadowolony. OD 3 lat nie wiem co to wirusy to raz
dwa nigdy mi się nie zawiesił
trzy 4gb ramu starcza mi dosłownie na wszystko co zapragnę
cztery każdy jeden program który macie na Windowsa posiadam na maku
pięć Windows jest jak przeglądarka Exploler.. Mac natomiast wyobraźcie sobie jest Google chromem
Chyba nie muszę tłumaczyć różnic w szybkości pracy
pięć Windows jest jak przeglądarka Exploler.. Mac natomiast wyobraźcie sobie jest Google chromem
Kurwa imbecyle nie widzicie że tam jest windows tylko klawiature ma z Apple? Np. po notatniku windowsowym idzie poznać...
aras0992 napisał/a:
Ja od 3 lat używam MacBooka i jestem ultra zadowolony. OD 3 lat nie wiem co to wirusy to raz
Chroma nigdy nie używałem, ale z tego co słyszałem Chrome pobiera tak wolno, że ludzie ściągają Firefoxa tylko po to, żeby z niego ściągać. Nie mam na Win7 dziwnych errorów/bugów, więc nie narzekam na jego jakość. Natomiast jak mi kazano coś na Macu robić to mnie kurwica trafiała. Wolne to tak, że idzie się pociąć. Nie ma takich funkcjonalnych okien jak Windows. Zamiast alt+f4 jest jabłuszko+f4 wtf...I ciekawe co się stanie jak się Mac popsuje = trzeba kupować nowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów