No po prostu nie moglem... Jak tylko zobaczylem, ze ta gra jest AZ TAK zjebana, postanowilem wrzucic tu filmik tych porypow...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ja pierdolę, bardziej realny silnik to już był w Mario Bros chyba O_O
allegro.pl/ride-to-hell-retribution-steam-key-od-reki-24-7-i3443566334.html
Polecam!
Aukcja nie moja!!! Chciałem tylko pokazać ile gówno jest warte.
Polecam!
Aukcja nie moja!!! Chciałem tylko pokazać ile gówno jest warte.
-Już prawie kończymy.
-WYPUŚĆ TERAZ KURWA!
-Ale szefie gra jest jeszcze niedopracowana.
-KURWO JEBANA ZWALNIAM CIE.
-Ale.
-WYPIERDALAJ!
-Ale straci pan w chuj kasy szefie.
-CHUJ MNIE OBCHODZISZ JEBANA PIZDO, GDZIE MOJA KASA KURWA CHCE SE KUPIĆ NOWE CALL OF DUTY KURWA JAPIERDOLE!.
-Już prawie kończymy.
-WYPUŚĆ TERAZ KURWA!
-Ale szefie gra jest jeszcze niedopracowana.
-KURWO JEBANA ZWALNIAM CIE.
-Ale.
-WYPIERDALAJ!
-Ale straci pan w chuj kasy szefie.
-CHUJ MNIE OBCHODZISZ JEBANA PIZDO, GDZIE MOJA KASA KURWA CHCE SE KUPIĆ NOWE CALL OF DUTY KURWA JAPIERDOLE!.
Gra została sprzedana w połowie prac. Jak widać nie wyszło jej to na dobre.
w cda dostało to ocenę 2, i stwierdzili że można grać ale potrzeba cierpliwości graniczącej z bohaterstwem
A szkoda
a programisci tej gry jeszcze za to kase dostali i to pewnie nie małą.......
Ale polecieli w chuja z tą grą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów