📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zapewne połowa oglądających przyłapała się na próbie odtworzenia tych dźwięków na swoich zębach.
Dla mnie ten gościu ma większy talent niż 3/4 osób ładujących się do X Factor czy innych tego typu ,,szoł prodakszyns"
Od samego słuchania mnie zęby nakurwiają
@up a ty nie masz co o 3 w nocy robić,tylko słuchać kolesia grającego na zębach i doszukiwac się w nim podobieństwa z bratem Malcolma?
takie życie nołlajfa...
sherman napisał/a:
Ok teraz zagraj thunderstruck a potem damage inc.
No ok, to teraz pokaż jak Ty grasz te kawałki.
Moja teoria sie sprawdza ze najlepsze chlopaki z talentem siedza w ostatniej lawce.
suchy945 napisał/a:
No ok, to teraz pokaż jak Ty grasz te kawałki.
a) nie zrozumiałeś żartu to twoj ból
b) gram na gitarze, a na metallice się wychowałem więc siłą rzeczy poszła na pierwszy ogień
sherman napisał/a:
a) nie zrozumiałeś żartu to twoj ból
b) gram na gitarze, a na metallice się wychowałem więc siłą rzeczy poszła na pierwszy ogień
Pewnie umiesz zagrać ich wszystkie kawałki co ? No za to darzę Cię odrobinkę szacunkiem, ale czy potrafisz coś zaimprowizować sam ? Zagrać coś z głowy ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów