18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Tuiq 2011-12-20, 21:14
Zapewne połowa oglądających przyłapała się na próbie odtworzenia tych dźwięków na swoich zębach.
Zgłoś
kojot339 2011-12-20, 22:42
Dla mnie ten gościu ma większy talent niż 3/4 osób ładujących się do X Factor czy innych tego typu ,,szoł prodakszyns"
Zgłoś
max1522 2011-12-20, 23:11
no niby takie nic bo na zębach ale jednak godne wyróżnienia
Zgłoś
ToPrzeciezJa 2011-12-21, 1:50
Od samego słuchania mnie zęby nakurwiają
Zgłoś
darkbazz 2011-12-21, 3:02
Fajnie.. w sumie chujnia, basu nie ma.
Zgłoś
Pener 2011-12-21, 3:05
wygląda jak brat malcolma
Zgłoś
Alooooo 2011-12-21, 17:22
@up a ty nie masz co o 3 w nocy robić,tylko słuchać kolesia grającego na zębach i doszukiwac się w nim podobieństwa z bratem Malcolma?

Udaję,że uzywam mocy,aby otworzyc automatyczne drziw..
Zgłoś
Pener 2011-12-21, 17:28
Alooooo napisał/a:

@up a ty nie masz co o 3 w nocy robić,tylko słuchać kolesia grającego na zębach i doszukiwac się w nim podobieństwa z bratem Malcolma?

takie życie nołlajfa...
Zgłoś
radzio2k 2011-12-22, 13:00
...lub wampira

trolololololololololololol
Zgłoś
suchy945 2011-12-22, 13:01
sherman napisał/a:

Ok teraz zagraj thunderstruck a potem damage inc.

No ok, to teraz pokaż jak Ty grasz te kawałki.
Zgłoś
Barthezz199 2011-12-22, 13:20
Moja teoria sie sprawdza ze najlepsze chlopaki z talentem siedza w ostatniej lawce.
Zgłoś
sherman 2011-12-23, 12:37
suchy945 napisał/a:

No ok, to teraz pokaż jak Ty grasz te kawałki.

a) nie zrozumiałeś żartu to twoj ból
b) gram na gitarze, a na metallice się wychowałem więc siłą rzeczy poszła na pierwszy ogień
Zgłoś
suchy945 2011-12-23, 17:12
sherman napisał/a:

a) nie zrozumiałeś żartu to twoj ból
b) gram na gitarze, a na metallice się wychowałem więc siłą rzeczy poszła na pierwszy ogień

Pewnie umiesz zagrać ich wszystkie kawałki co ? No za to darzę Cię odrobinkę szacunkiem, ale czy potrafisz coś zaimprowizować sam ? Zagrać coś z głowy ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów