📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Tomaszu
Jak to ktoś kiedyś napisał na bash'u: "niemiecki brzmi jakbyś rzygał drutem kolczastym"
Jak to ktoś kiedyś napisał na bash'u: "niemiecki brzmi jakbyś rzygał drutem kolczastym"
kombularyzomatehelipotestemohomolizatorki
...to jakie jest, kurwa, Twoje haslo...
...inne, kurwa inne....
...to jakie jest, kurwa, Twoje haslo...
...inne, kurwa inne....
smiejcie sie ale zeby zapamietac i poprawnie uzywac takich slow, ogolnie mowic po niemiecku trzeba miec tega glowe. nie bez powodu niemaszki rozpetaly IIWS prawie w pojedynke a teraz sa czwarta najsilniejsza gospodarka na swiecie, pierwsza w europie, z nadwyzka budzetowa.
Nieważne ile bym się tego uczył, to za chuja bym się tego nie nauczył.
Donaudampfschiffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft na ja, ich weiss
Był to przepis, który obowiązywał od 1999 do 2013 roku w landzie Meklemburgia-Pomorze Przednie. Nazwa w filmiku to oficjalny skrót nazwy pełnej: Gesetz zur Übertragung der Aufgaben für die Überwachung der Rinderkennzeichnung und Rindfleischetikettierung.
Była to ustawa o przekazaniu obowiązków w zakresie nadzoru znakowania bydła i etykietowania wołowiny.
Tutaj macie linka do wiki po angielsku: en.wikipedia.org/wiki/Rinderkennzeichnungs-_und_Rindfleischetikettieru...
Co ciekawe (jest na wiki) nie jest to najdłuższa nazwa przepisu. Ta należała do odwołanego w 2007 roku przepisu: Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung.
Była to ustawa o przekazaniu obowiązków w zakresie nadzoru znakowania bydła i etykietowania wołowiny.
Tutaj macie linka do wiki po angielsku: en.wikipedia.org/wiki/Rinderkennzeichnungs-_und_Rindfleischetikettieru...
Co ciekawe (jest na wiki) nie jest to najdłuższa nazwa przepisu. Ta należała do odwołanego w 2007 roku przepisu: Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów