Berlusconi to przy Nim amator
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
[conspiracy theory mode ON]
Z tego co pamiętam, jak sprzedawał rezydencję to sobie zastrzegł, że ma w niej zostać do śmierci.
No to nowy właściciel to zrealizował.
[/off]
Z tego co pamiętam, jak sprzedawał rezydencję to sobie zastrzegł, że ma w niej zostać do śmierci.
No to nowy właściciel to zrealizował.
[/off]
Zadzrośnicy... Pieprzycie o glonojadach i plastikowych lalach. Owszem niektóre były sztucznie podkręcane przez chirurgów plastycznych. Ale przez te wszystkie lata to wyłapał tyle naturalnych perełek w swojej kolekcji że nawet wam się nie śni.
Idę o zakład że koleś wydupczył najwięcej modelek i missek na świecie.
Łysy z Brazzers też rucha ale dla kasy i musi wszystko co mu podsuną.
Hefner ruchał z wyboru i to co mu się podobało.
A te imprezy ... Ja mam szacun dla typa.
Idę o zakład że koleś wydupczył najwięcej modelek i missek na świecie.
Łysy z Brazzers też rucha ale dla kasy i musi wszystko co mu podsuną.
Hefner ruchał z wyboru i to co mu się podobało.
A te imprezy ... Ja mam szacun dla typa.
@up dalej mi to w ogóle nie imponuje i jedyne czego mógłby mu zazdrościć to kasy bo wiem, żebym ją spożytkował lepiej niż utrzymywanie haremu pełnego silikonowych pokrak.
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów