Berlusconi to przy Nim amator
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdyby był ciapatym załapałby się jeszcze na 70 hurys.
91 lat, ale po viagrze brykał jak młode ciele, grzmocił te sztuczne ruchadełka z okładek gazet itd... achhh
że niby Hefner do nieba trafił. nie no spoko...
swoją drogą to w tym niebie musi być straszna nuda.
swoją drogą to w tym niebie musi być straszna nuda.
Cytat:
91 lat, ale po viagrze brykał jak młode ciele, grzmocił te sztuczne ruchadełka z okładek gazet itd... achhh
Co ty pierdolisz. Ostatnio kiedy widział wzwód to w słowniku.
Po pierwsze, to nie "co" tak jak Ty, tylko "kogo", po drugie to gówno Ci do tego...
wracając do tematu: to gdzie on widział wzwód to raczej jego dupodajki wiedzą - masz z tym coś wspólnego??
C0C0JAMBO napisał/a:
Po pierwsze, to nie "co" tak jak Ty, tylko "kogo", po drugie to gówno Ci do tego...
O czym ty pierdolisz?
@allup
Kwintesencja sadistica
Kwintesencja sadistica
Na koniec okazało się, że najmocniej wyjebał swoją żonę z plastiku i silikonu. Po otwarciu testamentu okazało się, że nie zostawił jej nic.
-Ernest Hemingway
Świeć Panie nad najbardziej wymęczoną pałą na świecie, której zazdrościł każdy normalny facet. Nie żyje guru, charyzmatyczny przedstawiciel płci brzydkiej, posiadający w swej kolekcji największy zestaw babskich włosów łonowych.
Ja nie zazdrościłem. Kompletnie nie ruszają mnie umalowane sukuby z plastikowym cyckami, dupami i ustami glonojada.
-Ernest Hemingway
wracając do tematu: to gdzie on widział wzwód to raczej jego dupodajki wiedzą - masz z tym coś wspólnego??
styx38 napisał/a:
Świeć Panie nad najbardziej wymęczoną pałą na świecie, której zazdrościł każdy normalny facet. Nie żyje guru, charyzmatyczny przedstawiciel płci brzydkiej, posiadający w swej kolekcji największy zestaw babskich włosów łonowych.
Typowe stulejarskie posty
Po tym poznasz człekopodobną istotę na poziomie zwierzęcia.
Ponoć absolut wybiera swoich kumpli,reszta trafia z powrotem na Ziemię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów