📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aj pierdolisz waść , czepiacie się że coś jest 'niesadystyczne' a z połowy was to 'tacy wielcy' sadyści.
Filmik ciekawy i chuj , chcecie trupy to wypierdalać na harda.
Jak powiedział kiedyś ktoś mądry: gdyby na ten portal były wrzucane tylko akcje z wypadków róznego rodzaju to ten portal stałby się nudny... Jak ktoś chce krew, cierpienie, krzyki, ból, masakrę, rzeź to wam pomogę trafić sadistic.pl/humor_hard.htm
a ja uwielbiam Lord of The Dance !!!
kurwa jakie bydle z tego motyla.
jak oni komicznie tymi nóżkami machają, jak jakieś laleczki albo coś
Murzyni do Afryki, a czarny humor na sadola. Ten filmik pasuje jak aryjczyk do nigeryjskiego szałasu .
No bo na przykład na pudelku raczej nie znajdziecie danych o kursach walut, a dlaczego na sadolu mamy filmik o irlandzkich tańcach ludowych ja się zapytuję?
No bo na przykład na pudelku raczej nie znajdziecie danych o kursach walut, a dlaczego na sadolu mamy filmik o irlandzkich tańcach ludowych ja się zapytuję?
Saia napisał/a:
aj pierdolisz waść , czepiacie się że coś jest 'niesadystyczne' a z połowy was to 'tacy wielcy' sadyści.
Zaiste, ale to Wy pierdolita.
Nie muszą być to trupy i flaki. Czarny humor nie na tym sie opiera.
Wchodzac tu licze na to że beda czarnuchy, upadki, ogólne naśmiewanie sie z kogoś, a nie ciekawostki taneczno recytatorskie.
Kurwa Sadistic robi się jak joemonster albo maxior, jeszcze troche i ludzie zaczną upać teledyski
...ja rozumiem, że czasami znajdziecie coś w necie od czego Wam pała staje, no ale na prawdę, nie musicie się dzielić tym ze wszystkimi, zostawcie to dla siebie, taka mała prywatna skromna uciecha, a jeśli tak bardzo Was swędzi, aby jednak podzielić się tym odkryciem ze światem, to proponuję inne strony/fora przeznaczone na takie filmiki.
Krótko mówiąc, nie wchodzę na sadistica po to, aby zobaczyć PIERDOLONĄ BANDĘ SPEDALONYCH IROLI NAPIERDALAJĄCYCH OBCASAMI W PARKIET!
PS. Proponuje na poważnie rozważyć pomysł z anty piwami (pustymi kuflami).
Krótko mówiąc, nie wchodzę na sadistica po to, aby zobaczyć PIERDOLONĄ BANDĘ SPEDALONYCH IROLI NAPIERDALAJĄCYCH OBCASAMI W PARKIET!
PS. Proponuje na poważnie rozważyć pomysł z anty piwami (pustymi kuflami).
Mało sadystyczne przyznaje ale i tak chuj mnie to obchodzi filmik mi sie podobał wiec i piwko było. Ja zawsze przed wejściem do Najpopularniejszych dzien po dniu wchodze do działu "Fekalia" tam otrzymawszy sprą dawke najczarniejszego chumoru przechodze do "lżejszych" filmików z czystym sumieniem ;p wszystkim "nienasyconym" polecam ten spsób
axtxn napisał/a:
Zaiste, ale to Wy pierdolita.
Nie muszą być to trupy i flaki. Czarny humor nie na tym sie opiera.
Wchodzac tu licze na to że beda czarnuchy, upadki, ogólne naśmiewanie sie z kogoś, a nie ciekawostki taneczno recytatorskie.
teken napisał/a:
Kurwa Sadistic robi się jak joemonster albo maxior, jeszcze troche i ludzie zaczną upać teledyski
No cóż, regularne zrzucanie materiału z joemonster robi swoje. Dwie powyższe wypowiedzi powinny zostać naprzyklejone na stronie głównej, żeby użytkownicy ORAZ admin ORAZ moderatorzy dobrze sobie przyswoili te słowa. Żeby sadistic był taki jak dawniej, a nie kolejnym portalem gdzie jest wrzucane wszystko "fajne". i tak pewnie ten post zostanie wywalony przez ktoregos moda ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów