Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko szkoda, że sadistic konwertuje do jakości "kręcone kalkulatorem" :/
Tutaj (na sadisticu) już od jakiegoś czasu pojawiają się materiały, które z Czarnym Humorem (Patrz belkę w swojej przeglądarce z nazwą strony) w drzwiach się minęły i pisanie kolejnych głupot "WTF?". "Pomyliłem strony", "Tata mnie kocha tylko w nocy" jest popierdolone....
Nie podoba się to wypierdalaj jeden z drugim... Nikt cię tutaj za jaja/łechtaczkę nie trzyma (a wiem, że byś chciał bo SADYZM przede kurwa wszystkim)
Czarne, sadystyczne motylisko
No dobra, ja wymiękam przy tym filmiku. Moja psycha siadła
A na serio: po co się czepiać, że to na sadisticu? Fajne! Ludzie, dajcie se na luz no.
PS "Czarne sadystyczne motylisko"
Zaiste, ale to Wy pierdolita.
Nie muszą być to trupy i flaki. Czarny humor nie na tym sie opiera.
Wchodzac tu licze na to że beda czarnuchy, upadki, ogólne naśmiewanie sie z kogoś, a nie ciekawostki taneczno recytatorskie.
to ty oczekujesz a i tak prawdopodobnie (nie bierz tego do siebie) każdy ma w dupie czego oczekujesz.
Na ten moment co piszę to 221 osobom się to spodobało , więc w czym problem?
Tutaj (na sadisticu) już od jakiegoś czasu pojawiają się materiały, które z Czarnym Humorem (Patrz belkę w swojej przeglądarce z nazwą strony) w drzwiach się minęły i pisanie kolejnych głupot "WTF?". "Pomyliłem strony", "Tata mnie kocha tylko w nocy" jest popierdolone....
Nie podoba się to wypierdalaj jeden z drugim... Nikt cię tutaj za jaja/łechtaczkę nie trzyma (a wiem, że byś chciał bo SADYZM przede kurwa wszystkim)
Dobrze powiedziane! Popieram.
Mnie tam ciary przeszły przy oglądaniu.
to ty oczekujesz a i tak prawdopodobnie (nie bierz tego do siebie) każdy ma w dupie czego oczekujesz.
Na ten moment co piszę to 221 osobom się to spodobało , więc w czym problem?
Wchodząc na redtube oczekujesz filmow o powodzi, "słitaśnych kfwiatkuf" itp rzeczy?
Może by tak stworzyć dział "inne"
A nie, sorry, edit, mam.
Nie podoba się to wypierdzielać, macie tyle portali, serwisów, a nie psioczenie jak jakieś stare baby "A bo to a bo tamto a bo sramto".
Sorry za przekaz w takiej formie, ale mam dość tego gderania. Chcecie oglądać wyłącznie jakieś, ja nie wiem, nie będę nawet pisać co mi przyszło do głowy - spokojnie, znajdziecie. Pełno tego jest.
Peace & luv & rock'n'roll.
PS Chcecie se pomiałczeć nad losem sadistic.pl to idźcie do sąsiadki albo załóżcie budkę na straganie. Tam jest cały pieprzony dzień do gadania. Jak zaglądałam to widziałam: cały czas między sobą gadają aż przejść nie można.
Proponuje takie rozwiązanie.
jamnick, mogłabyś to przetłumaczyć jakoś? najlepiej na polski, bo przyznam bez bicia, że ni chuja nie zrozumiałem.
Orite.
Znacz się: dobra.
Jak się komuś tu nie podoba i oczekuje za każdym razem silnych doznań to niech idzie na inny portal albo sobie odpowiednie hasła na YT powrzuca.
Nikt tu nikogo siłą nie trzyma. Gderania mam dość. Jednym słowem, a właściwie hasłem: "Nie podoba się - wypad!".
Cośta się tak na mnie rzucili jak gronkowiec na pociąg?
Dajcie se na luz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów