18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Rly bro?
~Velture • 2019-04-03, 23:46
Jego słaba psychika wysłała mu maila do kupy, że spotkanie jest w spodniach!

E tam, gdzie tam

Zgłoś
Resider 2019-04-04, 0:27 3
Jak umierać to w zajebistym stylu
Zgłoś
N................o 2019-04-04, 0:39
to umarł czy tak szybował ze 15 min aż pierdolnął nogami o beton i się połamał?
Zgłoś
L................Z 2019-04-04, 7:43 13
Zawsze mają po dwa spadochrony. Gość musiał mieć chujowo złożony ten podstawowy. bo zwykle ruszanie tych linek pomaga. Ci goście co skaczą ze skał czyli base jumping już nie mają takiego marginesu błędu, dlatego mamy tylko dobrych filmików
Zgłoś
BigCohones 2019-04-04, 7:55
Czego się nie zrobi dla oglądalności....
Zgłoś
H................l 2019-04-04, 9:17 19
Niektórzy giną, bo tracą poczucie czasu walcząc o główny spadochron, bo przecież to nie są tanie rzeczy, szkoda odcinać, a do tego co, jeśli zapas nie wypali? No i dochodzi do tragedii. Nie jestem ekspertem, ale byłem w tunelh aerodynamicznym, gdzie oplułem sobie cały ryj, przez niedomknięcie ust!
Zgłoś
Sadic 2019-04-04, 9:29
Hmm... ciekawe co by się stało, gdyby drugi się nie otworzył
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-04-04, 9:38 1
Ustawione jak mihnik w Szwecji.
Zgłoś
Byku35 2019-04-04, 10:40
ustawione jak telewizor
Zgłoś
Dr0mg 2019-04-04, 13:13
to raczej film instruktażowy co zrobić w wypadku zaplątania czaszy
Zgłoś
skandal 2019-04-04, 13:39 4
Filmik ustawiony , nie otwierasz nigdy na takiej wysokości bo będziesz spadać 20 min i....zmarzniesz
Robił to dla wyświetlenie a może chciał coś pokazać.
W takich przypadkach zawsze powinno się mieć trzy spadochrony jednak on ewidentnie otwiera zapas.

Było całkiem sporo przypadków gdzie ludzie ginęli ponieważ szkoda im było odrzucić główny spadochron i próbowali zbyt długo naprawić problem.
W tej chwili coraz częściej montuje się mały pasek z gps do spadochronu .
Chociaż znalezienie spadochronu nie jest jakieś bardzo trudne.

Każdy spadochron też jest znaczony, ma swój numer seryjny wiec nawet nie jest go tak łatwo sprzedać gdyby ktoś go znalazł.
Zgłoś
Wiewór 2019-04-04, 13:52 3
skandal napisał/a:

Każdy spadochron też jest znaczony, ma swój numer seryjny wiec nawet nie jest go tak łatwo sprzedać gdyby ktoś go znalazł.

Trzeba być kretynem, żeby kupić spadochron z nieznanego źródła i bez papierów.
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-04-04, 18:52 1
Abraxus napisał/a:

Trzeba być kretynem, żeby kupić spadochron z nieznanego źródła i bez papierów.

Jak się rozjebiesz ze spadochronem NIKE z papierami to chociaż zwrot szekli będziesz miał.
Zgłoś
Rafer 2019-04-05, 0:52 1
HerrTeufel napisał/a:

Niektórzy giną, bo tracą poczucie czasu walcząc o główny spadochron, bo przecież to nie są tanie rzeczy, szkoda odcinać, a do tego co, jeśli zapas nie wypali? No i dochodzi do tragedii. Nie jestem ekspertem, ale byłem w tunelh aerodynamicznym, gdzie oplułem sobie cały ryj, przez niedomknięcie ust!

Pierdolisz jak Trynkiewicz chłopców!
Żadnetam odcinanie, a odpięcie najnormalniejsze. Ta szmata po wylądowaniu nadal jest zdatna do użytku po zbadaniu. Nikt nie traci poczuciaczasu! Podejmuje się próbę i tyle. Jak się nie da wypinasz się z głównego i idziesz na zapasie! Wiele problemów da się rozwiązać w powietrzu. Ten konkretny przypadek został zaaranżowany.
Zgłoś
mietkoff 2019-04-09, 9:02
Dlaczego ktoś usunął mój komentarz ???
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem