Bez komentarza...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
pomieszkaj troche dluzej to moze zmienisz zdanie...
@up On nie jest niezadowolony tylko maksymalnie skoncentrowany, bo przy takich wysokosciach niestety tak trzeba. Ty nawet na kiblu nie potrafisz osiągnąc takiego levelu.
to nie jest maska, to jest taki specjalny lejek do odprowadzania wymiocin.
Pilotami tego typu maszyn nie zostaje byle kto. Sa to osoby wytrzymale i nie podatne tak jak zwykli smiertelnicy na przeciazenia jakich doswiadczaja podczas manewrow. Oni dali rade, my na ich miejscu zarzygalibysmy caly kokpit a potem stracilibysmy przytomnosc....
@up
I w głównej mierze synowie pilotów wojskowych... . Przynajmniej w Dęblinie
I w głównej mierze synowie pilotów wojskowych... . Przynajmniej w Dęblinie
chciałem zostać pilotem ale nie mogę przez moją chorobę, down jest taki uciążliwy
Uwielbiam takie filmiki! Zwłaszcza ujęcie w 3:23 kapitalne. PIWKO!
A jakby ktoś pytał o muzykę: M83 - Moonchild
A jakby ktoś pytał o muzykę: M83 - Moonchild
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów