📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To są takie małe czerwone robaczki, w huj ich wszędzie ale trzeba z lupą chodzić ;d
"Może się potknął?"- spadłem z podłogi.
Goly**gangster napisał/a:
To są takie małe czerwone robaczki, w huj ich wszędzie ale trzeba z lupą chodzić ;d
To da się tak? Ja tam siedzę na krześle
Ja bym mu takiego ślimaczka narysował i niech chłopak sie troche pokręci
Kozacki ten robaczek, mi się wydaje że okopcony i jakaś zajawka mu się wkręciła
"Nie wiem jaką przyjemność możecie czerpać z patrzenia na tego biednego robaczka.
Na cierpienie ludzkie mogę patrzeć ale jak widzę gdy jakaś kurwa bezlitośnie znęca się nad czymś tak bezbronnym to mnie coś wewnątrz ściska. Jak Wy byście się czuli na jego miejscu ? Ciekaw jestem czy nadal wypisywalibyście takie bzdety
Przemyślcie swoje postępowanie "
Ps: "A tego chuja z długopisem bym zatłukł, jebnął bym mu z kopa w mordę. Ciekaw jestem jak wtedy by hasał"
Na cierpienie ludzkie mogę patrzeć ale jak widzę gdy jakaś kurwa bezlitośnie znęca się nad czymś tak bezbronnym to mnie coś wewnątrz ściska. Jak Wy byście się czuli na jego miejscu ? Ciekaw jestem czy nadal wypisywalibyście takie bzdety
Przemyślcie swoje postępowanie "
Ps: "A tego chuja z długopisem bym zatłukł, jebnął bym mu z kopa w mordę. Ciekaw jestem jak wtedy by hasał"
Markiz chyba sobie jaja robisz, czy ten robaczek sobie biegnie między kamieniami ,śmieciami czy w długopisowym labiryncie to wszystko dla niego jedno, myszy dla eksperymentów wrzuca się do labiryntów i jakoś to nie jest sadyzm, większy sadyzm to te twoje "groźby" rzucone w stronę autorów, to większe naruszanie praw natury niż zabawa z tym robaczkiem, jestem ciekaw ile razy ty rozdeptywałeś mrówki, pająki albo bawiłeś się biednymi biedronkami i jakoś nikt nie obiecywał ci kopa w mordę, i jeszcze jedno zapytaj się biednych bezbronnych kleszczy jak by się poczuły na miejscu tych setek dzieciaków które kleszcze zabijają swoimi toksynami co roku
bez obrazy, pozdro
bez obrazy, pozdro
Markiz-de_Sade napisał/a:
Nie wiem jaką przyjemność możecie czerpać z patrzenia na tego biednego robaczka
Jak Wy byście się czuli na jego miejscu
Przemyślcie swoje postępowanie
A teraz na poważnie.
In my opinion ludzie też są zwierzętami a wychodząc z takiego założenia faworyzował bym inne nie smiejąc się z ich tragedii a smiejąc się z tragedii człowieka.
widzę nie każdy rozumie ironie..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów