Człowiek jedzony robakami, które umiejscowione są na jego ciele i widać, że mu się to nie podobało bo mu ręce drżały. A robaki wesoło konsumowały jego ciało gdyż mogło być dla nich smaczne, bo oblepiły go jak rzepy psi ogon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dezynfekcja meneli powinna być w oddzielnym pomieszczeniu. Najlepiej jakiś basnik z płynem dezynfekującym, albo delikwent stoi/leży przy ścianie i bicze wodne. Za te pieniądze bym palcem nie tknął. Dziwię się, że pielegniarki nie odeszły od łóżek całkiem. Calkowicie dają się ruchać, może dlatego zdominowany zawód przez kobiety
Włoży do ryżu i po sprawie
Spoko, umyją, człowieczek pozbawiony warstwy ochronnej z brudu i robali nie przeżyje doby, dostanie szoku jakiegoś.
I po sprawie
I po sprawie
burn1878 napisał/a:
Kurwa, nie ma, nie ma takich pieniędzy, za które mógłbym wykonywać tę pracę. A te biedne pielęgniarki muszą się babrać w takim syfie za jakieś nędzne grosze.
jak bys był wędkarzem to byś inaczej gadał
Jakbym się dorobił swojego pierwszego robaka, to myślę, że próbowałbym temu jakoś zaradzić. Według mnie ewidentna wina posiadacza robaków. Kieszenie podatników nie powinny być obciążane kosztami jego leczenia. Robaki przerobiłyby go na nawóz z korzyścią dla lokalnego ekosystemu.
Pracowałem w szpitalu na JP w Toruniu/b] i takich miewałem A smród nie do wytrzymania.
burn1878 napisał/a:
Kurwa, nie ma, nie ma takich pieniędzy, za które mógłbym wykonywać tę pracę. A te biedne pielęgniarki muszą się babrać w takim syfie za jakieś nędzne grosze.
Biedne? Wiedziały co to za robota i ile płacą...raczej głlupie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów