Czekoladka na ryby
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rofl... zawsze myślałem że robale to czegoś takiego się nie chwycą, kiedyś widziałem podobnego ale w batonie kitkat, więc bardziej myślałem że on żre te wafle...
swoją drogą, jak jest paragon zakupu, czekolada nie przeterminowana, to można im niezły proces wytoczyć
swoją drogą, jak jest paragon zakupu, czekolada nie przeterminowana, to można im niezły proces wytoczyć
Ja kiedyś znalazłem zdechłego robala wewnątrz cukierka (nie pamiętam już co to za cukierki były).
Jem sobie, jem, już prawie wszystko wszamałem, aż tu naglę patrzę i o - taki robaczek, tyle że zdechły.
Myślałem że wyrzygam to co do tej pory zjadłem, ale ostatecznie wszystko wyszło mi drugą stroną.
Wniosek: jak widzicie takie robaczki w czekoladzie (czy tam cukierkach), to można śmiało jeść - nawet mnie po nich brzuch nie bolał.
Jem sobie, jem, już prawie wszystko wszamałem, aż tu naglę patrzę i o - taki robaczek, tyle że zdechły.
Myślałem że wyrzygam to co do tej pory zjadłem, ale ostatecznie wszystko wyszło mi drugą stroną.
Wniosek: jak widzicie takie robaczki w czekoladzie (czy tam cukierkach), to można śmiało jeść - nawet mnie po nich brzuch nie bolał.
Kiedyś gdzieś czytałem, że to podobno przez orzechy. Wedel się kiedyś tłumaczył że o tej porze roku w orzechach często są te robaki i potem wychodzą a oni nic z tym nie mogą zrobic. Ale mimo wszystko i tak można spróbowac z procesem bo jakby nie patrzec to oni wyprodukowali tą czekoladę z niespodzianką
Hej, a tak w ogóle - właśnie zauważyłem że udało Ci się dorwać czekoladę ze starym opakowaniem (w sreberku). xD
Myślałem że świstak już dawno zwolniony i nie ma więcej takich opakowań.
Myślałem że świstak już dawno zwolniony i nie ma więcej takich opakowań.
CrazyChocolate, serio jesteś szalony jak już robaki Cię toczą
idź może do jakiegoś cukiernika na konsultacje albo coś? może da się to wyleczyć.
trzymam kciuki
idź może do jakiegoś cukiernika na konsultacje albo coś? może da się to wyleczyć.
trzymam kciuki
Sobota 26.05.2012 godz. 23:58 zamiast siedzieć w jakimś barze ja oglądam robaki w gównie ;x Co się kurwa ze mną dzieje ? oO
nowość, mięsna czekolada od Wedla
Wydaje mi się że to larwy mola spożywczego. Przejebane z nimi walczyć 2 lata miałem z nimi problem.
miałem identyczną sytuację tylko że w mojej czekoladzie były mole
Malaga Tiki Taki i Robaki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów