A tak RK zapierdalał od wypadku po mistrza WRC2
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
mowil ze za bardzo go rozjebało w barach po omie i dopóki nie poszerzą bolidów to nie wraca.
Ta ręka wygląda jakby sztuczna była :O
Grubo Robert oberwał jednak. Nie wróci do F1, myśle nawet, że on prawie jej nie czuje niestety....
Ta ręka wygląda jakby sztuczna była :O
Grubo Robert oberwał jednak. Nie wróci do F1, myśle nawet, że on prawie jej nie czuje niestety....
głodzik1 napisał/a:
chyba zarabia co nie co ?? niech se kurwa nos naprawi !!
Jak się nie ma do czego przyjebać to i prawdziwy Polak do nosa się przyjebie, no nie?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów