A tak RK zapierdalał od wypadku po mistrza WRC2
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Kubice zawsze piwko ;]
Robert Kubica - Człowiek ze stali. Cytujac z pewnego serialu, dajcie Robertowi młotek do zjedzenia, a on wysra gwoździe On jeszcze wroci, zapamietajcie moje i nie tylko moje slowa. Poki co niech pokaze na co go stac w WRC Powodzenia Robert!!!
3:31 zwróćcie uwagę na jego prawą rękę, nie jestem pewien czy wróci do f1 ;/
Za Roberta piwko i kratę trzymam za niego kciuki i zawsze będę mu kibicował !
Najważniejsze sie nie poddawać. To jest najlepszy kierowca który kieruje jedną ręka!
zmarnował taka fuche w f1 a teraz zbiera ochłapy
I jak tu ku**a mając takiego rodaka nie być dumnym, że jest się Polakiem ?
Takiego wejścia do WRC nie miał nikt! Wejść i zgarnąć wszystko co się da potrafi tylko Robert. (nie licząc tych co mają skórę koloru porannej kupy)
gościu jest ambitny i nie odpuszcza, szacun dla gościa
EmilD napisał/a:
I jak tu ku**a mając takiego rodaka nie być dumnym, że jest się Polakiem ?
Zgadzam się z Tobą, ale wsadź sobie te gwiazdki w dupę
Mam nadzieję, że uda mu się wrócić - lub niech chociaż wygłoszą oficjalne stanowisko, że stan zdrowia mu na to nie pozwala.
krzysiek_kili napisał/a:
Zgadzam się z Tobą, ale wsadź sobie te gwiazdki w dupę
Mam nadzieję, że uda mu się wrócić - lub niech chociaż wygłoszą oficjalne stanowisko, że stan zdrowia mu na to nie pozwala.
Wielokrotnie już wygłaszał. Parę dni temu powiedział to po raz kolejny w BBC
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów