📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chyba Ci się popierdoliła kolejność filmików....
Idź mnie stąd z tym kurwa volksdeutschem ewentualnie jak go jakaś astra jebnie to możesz wrzucić
chujowe ani to smieszne ani nie wiem co XD
Duszek Okruszek napisał/a:
Chyba Ci się popierdoliła kolejność filmików....
Miczok13 napisał/a:
no właśnie nie
To gratuluję poczucia humoru
@up gratuluję inteligencji. Jest głodny -> gwiazdorzy = strzela gole, zjada snickersa ->przestaje gwiazdorzyć -> nie strzela goli...
ehhh normalne... komuś kto robi takie filmiki wielki chuj w plecy bo przecież wszyscy są idealni tylko lewy tak strasznie pierdoli wszystkie sytuacje..... chyba, że filmik zrobiony dla jaj i by śmieszył to ha ha w chuj
Lewy się przełamie, ale chyba opłatkiem na Boże narodzenie najszybciej
Srajcie dalej do swojego gniazda zera jebane. Jedni z najlepszych polskich piłkarzy(których jest w chuj malo) w tym okresie, a Wy z niego szydzicie. Co za polactwo jebane.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów