Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana małpa dostała banana i o co tyle krzyku ?
chyba ci wujek do wanny wchodził jak myślisz tak o Carlosie.
jeden z najlepszych piłkarzy w historii chuju a ty masz czelność go wyzywać? nie dość ze go nie znasz to jeszcze (zapewne) nie osiągnąłeś w życiu nic... przy nim jesteś nikim, dla mnie jesteś nikim i nigdy kimś nie będziesz
nie osiągnąłeś w życiu nic... przy nim jesteś nikim, dla mnie jesteś nikim i nigdy kimś nie będziesz
uuuuu ooooo aaaaa.. ale pojazd
chyba ci wujek do wanny wchodził jak myślisz tak o Carlosie.
Ta... widać że masz dziwną rodzinę. Chyba stary Cię cygarem częstowal
jeden z najlepszych piłkarzy w historii chuju a ty masz czelność go wyzywać? nie dość ze go nie znasz to jeszcze (zapewne) nie osiągnąłeś w życiu nic... przy nim jesteś nikim, dla mnie jesteś nikim i nigdy kimś nie będziesz
Tylko się nie zesraj. pizdeczko
nastolatki cię linczyją za sadystyczny komentarz na sadisticu, kurwa no nie, po chuj te łebki tutaj konta zakładają? przecież to nie portal dla miłośników tych samych płci, murzynów, zwierzątek,
SADISTIC KURWA!
Ta... widać że masz dziwną rodzinę. Chyba stary Cię cygarem częstowal
Tylko się nie zesraj. pizdeczko
Zły dotyk boli całe życie. A małpy ci na chacie latają ofiaro pedofilii
Zły dotyk boli całe życie. A małpy ci na chacie latają ofiaro pedofilii
Już po szkole ? .. idź do lekcji.
Jak Ci się kiedyś uda skończyć tą Twoją zawodówkę to może ktoś pozwoli Ci zamiatać przed TESCO za drobne na tani etanol.
świetlana przyszłość.
...
i na dodatek poza Roberto:
Obrazek
od razu widać że pedał jesteś, fapi się do brudasa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów