Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zawał:oderwie się skrzepik tłuszczu z żyły i zaklinuje przed sercem.
udar.ten skrzepik przejdzie przez serce i zaklinuje się w naczyniu które prowadzi do mózgu.
są jeszcze inne przyczyny.ale pokazałem to ogólnie.dlaczego te skurwysyny z telewizji ciągle chudzi-bo stać ich na dietetyków,żarcie z górnej półki.
my zwykli ludzie jemy to na co nas stać.i dlatego umieramy-a zus jest na plus jak nie dojdziesz do wieku emerytalnego wiec maja wyjebane.a żeby zrobić sobie jadłospis na którym dojedziesz do 90 lat nikogo z klasy średniej nie stać.koło się zamyka-żyją długo bogaci,fiziole mają odjebać robotę i umierać.
To jest dowód na tępotę bab. Facet padł, wypierdolil kopyta do przodu a dzida dalej tańczy „żeby tylko dobrze wypadła”. Chuj, że padł. Dupą muszę dalej pokręcić.
Nie pierdol
22 lata i zawał??
tak to tibijska śmierć i żniwo tego typu gier, zawał a wylew i brak dożywiania
w szkole już nas segregują , pamięć lepsza na prawo pamięć gorsza na lewo dwa +2=4 na prawo 2+2=5panowie cholesterol,golonki,kebsy i macdonald kiedyś się zemszczą.opcje są dwie.
zawał:oderwie się skrzepik tłuszczu z żyły i zaklinuje przed sercem.
udar.ten skrzepik przejdzie przez serce i zaklinuje się w naczyniu które prowadzi do mózgu.
są jeszcze inne przyczyny.ale pokazałem to ogólnie.dlaczego te skurwysyny z telewizji ciągle chudzi-bo stać ich na dietetyków,żarcie z górnej półki.
my zwykli ludzie jemy to na co nas stać.i dlatego umieramy-a zus jest na plus jak nie dojdziesz do wieku emerytalnego wiec maja wyjebane.a żeby zrobić sobie jadłospis na którym dojedziesz do 90 lat nikogo z klasy średniej nie stać.koło się zamyka-żyją długo bogaci,fiziole mają odjebać robotę i umierać.
ci niby gorsi robią na tych niby mądrzejszych
świat szczurów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów