Jak w temacie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pranki sranki. Już tym rzygać można.
Ten wkręt ujdzie. Nie jest prymitywny. Pokazuje, że bez robienia z siebie pajaca można wytworzyć ciekawą sytuację, w której ludzie będą się gubić. Nie narzekajcie, bo mogło być gorzej, a jest przyzwoicie.
@wyżej
Popieram, nie są wulgarni, nie cisną z innych, nie straszą jak debile. Plus: "can you help" i "I'm stuck in here".
Popieram, nie są wulgarni, nie cisną z innych, nie straszą jak debile. Plus: "can you help" i "I'm stuck in here".
Jak widzę prank to już się wkurzam, ale w ameryce jeszcze mają jakies oryginalne podejście. U nas tylko kopiują i to w żałosny sposób. Nie jesteśmy też narodem który lubi być robiony w konia.
A co do tego żarciku to pomysł mi się spodobał ,ale teksty słabe mieli. Mogli lepiej wykorzystać potencjał tego żartu.
A co do tego żarciku to pomysł mi się spodobał ,ale teksty słabe mieli. Mogli lepiej wykorzystać potencjał tego żartu.
Bardzo fajny prank te stare babki pewnie myślały że to Jezus do nich gada xD
zrobić coś takiego w polsce starym babcią i wmawiać im przez to że jest sie jezusem i mają zbudować arke czy coś ;D
zrobić coś takiego w polsce starym babcią i wmawiać im przez to że jest sie jezusem i mają zbudować arke czy coś ;D
Pierdolone pranki, vlogi, jak to widzę to rzygam. Jebane pokolenie internetu nagrywające błazeńskie chujostwo, wpierdalające to wszędzie gdzie się da i próbujące się wybić na gównie.
Nie żebym coś miał do samego pomysłu czy idei "pranków", bo na początku to było śmieszne kiedy było oryginalne no i dalej jest kilku ludzi którzy potrafią to robić, ale większość nowociot próbujących naśladować Ju Es Ej to po prostu żenujące osobniki o mentalności przeciętnego gimbazjalisty. So macz fan.
Nie żebym coś miał do samego pomysłu czy idei "pranków", bo na początku to było śmieszne kiedy było oryginalne no i dalej jest kilku ludzi którzy potrafią to robić, ale większość nowociot próbujących naśladować Ju Es Ej to po prostu żenujące osobniki o mentalności przeciętnego gimbazjalisty. So macz fan.
mnie też wózek na zakupy często pyta o godzine
Jebane prankowce!!
brawo dla bońka20 za uzycie naszego rdzennego: "Robienie w chuja" zamiast zjebanego "prank"
Tylko dlaczego praktycznie wszyscy wkręceni to wiara w podeszłym wieku? Bo są już nie do końca ogarnięci i sie nie skapną co jest grane?
Wątpie że z ludzi 20-40 lat wyszło by tak dobrze
Wątpie że z ludzi 20-40 lat wyszło by tak dobrze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów