📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zawsze mnie zastanawiało czy tego typu filmiki to jeszcze kogokolwiek w ogóle śmieszą...
Ujeżdżał swe popędy wynikające z czesania własnego ogona, nie znał jednak iż wżdy ujeździ popędy zemścić się mogą nań sromotnie kruki spod bladego rozwolnienia, bachnął klasycznym odwiertem w czapę kołysanego podłoża i nikt nie widział w tym pieroga, mnogość minoga usnęła jego kaprys w hardym licu i ułożyła do snu zapędy kiermaszu lecz dzieje samego Diabła nie osnują wieczerzy i dalej hen! zrazu w te pędy mnogość ego rozruszać wieczornym śpiewem i symboli używać podwójnie skażonych co skazę wszelaką nabyły przez wojującego syna Celnika z Alpejskiej Doliny Bakłażana, taka to kara spotyka tych co śmieją unosić prawicę i krzyczeć niczym zwierzę. Ahoj kapitanie! to samo znaczenie ma zwierzę krwiożercze które osnuje mgliste zdarzenie przeszłości lecz tylko nieustraszeni mogą poznać wiarę swego sędziwego jądra i nikt nie zna dnia lecz godzina jest znana bo wszakże kto zapijać smutki lubi i wesołkiem się zdarza mu stać wówczas czyni wielce niepochlebne dla swych dziadów odchody i unosi nań drzemiące brzemię niesprawiedliwości którą sprawiedliwość przemoże. Takie są dzieje Andrzeja.
Kurwa, śmieszne jak płonący sierociniec. Brakuje tylko clowna wchodzącego na grabie i dostającego trzonkiem w łeb.
sanctusdiavolos napisał/a:
Kurwa, śmieszne jak płonący sierociniec.
Co masz do płonących sierocińców?
śmiesznie się robi, jak pacjent zajebie potylicą w stolik za nim. Wtedy to jest dopiero kupa śmiechu
W tym filmie raczej chodzi o drugi plan.
Z tym stołem z tyłu ktoś miał zajebisty pomysł, ale za daleko go ustawił...
He he he... a jednak nie kurwa nie śmieszne...
Nie mogę przestać się śmiać Oczywiście nie z tego, usłyszałem kawał.
Sadisitic - codzienna dawka CZARNEGO humoru.
Kurwa, to nie jest czarny humor, chuj, to nie jest żaden humor.
Kurwa, to nie jest czarny humor, chuj, to nie jest żaden humor.
dlaczego te chłopy z tyłu mają staniki?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów