📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Not so funny if someone does not speak English.
no, też uważam, że angielki są brzydkie
Kurwa! Filmik trwa minute a tyle napisów końcowych ze od samego początku musieli puścić.
Robin to z Batmanem biegał, to jest Robbie Williams.
Facet i babka grali w chińczyka na kuchennym stole. Grali bardzo ostro. Nagle usłyszeli jakiś dźwięk. To ich syn mały Timi stał na lodówce. Mały Timi krzyknął i wystrzelił się w powietrze. Ojciec powiedział "To już nie jest mój syn" Na co matka, nasrała do pucharu i zaniosła babci.
Facet i babka grali w chińczyka na kuchennym stole. Grali bardzo ostro. Nagle usłyszeli jakiś dźwięk. To ich syn mały Timi stał na lodówce. Mały Timi krzyknął i wystrzelił się w powietrze. Ojciec powiedział "To już nie jest mój syn" Na co matka, nasrała do pucharu i zaniosła babci.
a jest wersja na sadisitc.PL ??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów