📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i teraz szybko spuścić wodę, szybka dwójeczka i znowu spuścić
warszawawpigulce.pl/mysleliscie-ze-to-miejska-legenda-zobaczcie-film-n...
Sunday napisał/a:
Ciekawostką natomiast jest, że ta sytuacja miała miejsce w warszawskim biurowcu aż na osiemnastym piętrze.
Ciekawostką? Tam właśnie szczury gnieżdżą się przede wszystkim. W warszawskich biurowcach
@up Ty chyba byłeś kiedyś z wyczieczką w podstawówce i kierowca autokaru ci takie teksty wkręcał, nie?
hellbwoi napisał/a:
@up Ty chyba byłeś kiedyś z wyczieczką w podstawówce i kierowca autokaru ci takie teksty wkręcał, nie?
A ty chyba nie wiesz o kim mowię
Nigdy więcej nie usiadłabym na klozecie
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
@janlew
Aleś się chłopie zbłaźnił
Aleś się chłopie zbłaźnił
Kotałkę napisał/a:
Nigdy więcej nie usiadłabym na klozecie
No to mam idealne rozwiązanie dla Ciebie
Muszę to staremu pokazać, może się menda wreszcie nauczy klapę zamykać xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów