Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Najpierw poznaj prawa kraju w którym jesteś a potem snuj bajki w internecie.
Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
Co oni może mają zrobić interwencję za hajs szefa który pewnie płaci Im minimalna krajowa ?
Rozp🤬ala mnie w tych czasach ta bezradność ludzi. K🤬a nawet jak to nie moja restauracja i mial bym niby w c🤬ju co sie tam dzieje ale jakos nie potrafił bym tak bezradnie stac i prosic sie k🤬y malpiej aby czegos nie robił. Złapał bym pierwsze cięższe krzesło i zap🤬lil dla zasady śmieciowi w łeb. Moze bym sie specjalnie w bójke nie wdawał ale przedłuzył bym se ręke czyms i mu do porządku zaj🤬.
To się wzieło z kurestwa lewicowych, poprawnych politycznie nierządów. Tknąłbyś taką p🤬dę, to zaraz by ci doj🤬i zbrodnię z nienawiści (hate crime) i już na starcie masz 10 lat pierdla. Przynajmniej w USA.
Do tego defund the police i masz efekty. Ludzie tym bardziej wybierają bierność.
Co do filmiku, to wiadomo, że próbował zaj🤬. Chińczyk wp🤬li wszystko, co nie jest przybite do podłogi, za to smoluch podp🤬li wszystko, z rzeczami przybitymi do podłogi włącznie.
Jakby ci zaj🤬 nożem miedzy żebra to byś więcej bezradnie już nie stał na pewno. Jak można narażać się dla nieswojego gówna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie