📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dość co auto stoi przechylone na lewą stronę to jeszcze poukładali te płyty pionowo....
psyhepl napisał/a:
dość co auto stoi przechylone na lewą stronę to jeszcze poukładali te płyty pionowo....
Dość? Że co? Po polsku ty pisać?
A co, mieli je układać poziomo?
AlbertoNihilo napisał/a:
Dość? Że co? Po polsku ty pisać?
A co, mieli je układać poziomo?
układałeś coś kiedyś w ten sposób? chyba nie
psyhepl napisał/a:
Tak się wozi gabarytowy materiał, który jest kruchy i może pęknąć. Tylko że do tego jest potrzebny odpowiedni stojak
psyhepl napisał/a:
układałeś coś kiedyś w ten sposób? chyba nie
W pionie się nie kładzie a stawia geniuszu. Tak, stawiałem.
AlbertoNihilo napisał/a:
W pionie się nie kładzie a stawia geniuszu. Tak, stawiałem.
stawiałeś płyty jedną na drugiej w pionie? to spoko
Ten co się oparł to typowy maniek kierownik budowy za dwa pięćdziesiąt ;p
Skup używanego gips kartonu. Tam zęby i protezy są używane, więc pewnie tak samo płyty GK. Wpada ekipa i za zdjęcie zabiera stary materiał. trochę wyszczerbiony, ale zaszpachlują i będzie jak nowy.
Fura niestety stara, ekipa też trochę z ulicy, więc i drobne wypadki się zdarzają. Następnym razem coś wymyślą. Stojak pewnie nie, bo zbyt drogi. Raczej jakieś bambusy czy inne kijki w poprzek wsadzą. Typ pod płytami jak go ta reszta przywaliła to raczej już tylko zwiedzanie Gangesu.
Fura niestety stara, ekipa też trochę z ulicy, więc i drobne wypadki się zdarzają. Następnym razem coś wymyślą. Stojak pewnie nie, bo zbyt drogi. Raczej jakieś bambusy czy inne kijki w poprzek wsadzą. Typ pod płytami jak go ta reszta przywaliła to raczej już tylko zwiedzanie Gangesu.
otóż to nie kartongips, tylko jakieś azbestowe gówno z rozbiórki.
no i po co te rozkminy, jak ładunek stawiany, na skos pionowo poziomo płasko? etc
to jakiś ciapakstan, więc pionizacja wszystkiego z automatu.
że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć.
no i po co te rozkminy, jak ładunek stawiany, na skos pionowo poziomo płasko? etc
to jakiś ciapakstan, więc pionizacja wszystkiego z automatu.
że też takie rzeczy trzeba tłumaczyć.
tynk kradno!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów