📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Ja tam żadnego zrobotyzowanego kurczaka nie widzę.
Kłamiesz Dziwko !!!
Kłamiesz Dziwko !!!
Kurwa jakie gówno! Jak robić parodię to przynajmniej śmieszną. To jest zwykła profanacja tego wspaniałego filmu.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Massivee napisał/a:
Ja tam żadnego zrobotyzowanego kurczaka nie widzę.
Kłamiesz Dziwko !!!
Niby 33 lata a czytać nie umie... żałosne. Masz w opisie że jest to scenka z serii parodii. Google nie boli.
@up
Śmieszne to to też nie było więc wychodzi i tak na to że kłamał.
Śmieszne to to też nie było więc wychodzi i tak na to że kłamał.
Krótki ten framgent ... kiedy miało być śmieszne ? Bo może coś się ucieło po prostu ;o
Ten ostatniemu to się chyba techniawka z Gwiezdymi Wojnami pojebała. Pedryl jebany
przeczytaj treść postu
bądź skonsultuj się z psychoterapeutą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów