📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Film jest o morfującym robocie, a nie o straszeniu dziecka. To że w ciągu ponad 4 minut przez 10 sekund występuje dziecka nie upoważnia Cię do pisania takich rzeczy, dlatego właśnie chuj Ci w dupę.
Dla zainteresowanych tytułem - oglądajcie od 4 minuty, szkoda waszych żyć.
Dla zainteresowanych tytułem - oglądajcie od 4 minuty, szkoda waszych żyć.
Szejdziur, weź spasuj i idź na spacerek...
A co do samego filmiku, to mega pomysł. Chciałbym coś takiego kupić, tylko ile to kosztuje??
A co do samego filmiku, to mega pomysł. Chciałbym coś takiego kupić, tylko ile to kosztuje??
Kto też przeczytał 'Raper Kula straszy swoje dziecko' ?
Moja pierwsza myśl była, że zrobili robota na podobieństwo Kuli, który na poczekaniu wymyśla dissy.
Robot Plasmodium jest lepszy youtu.be/C2niobAFav4
Poszczuć tym kota !
wyobrażacie sobie taką większą, opancerzoną i uzbrojoną wersję spacerującą po ulicach?
przypomniało mi sie jak w latach 80 tych miałem taką zabawkę samochód vw garbus co sam jezdzil i jak sie zatrzymywał to głowa kierowcy wychodziła przez przednia szybe i zaczynała sie swiecic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów