z piłą Stihl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Konikmamy napisał/a:
hehehe zupełnie jak kutas w ciasna dupe
ehh tak jakos pedalsko mi sie skojarzyło
Są takie u mnie w robocie, tyle, że odrabiają metal. Co ktoś przechodzi to się zatrzymuje i patrzy
Dobry robocik - można wycinać takie stołki, lakierować lub nie i sprzedawać
login095 napisał/a:
Są takie u mnie w robocie, tyle, że odrabiają metal. Co ktoś przechodzi to się zatrzymuje i patrzy
Odrób lepiej lekcje
Ciekawe jakie pole mają takie roboty. Coś jak wielka frezarka tylko zamiast frezów podkładasz piły i inne ;d fajne
To jest robot KUKA, robot stosowany w wielu dziedzinach, dzięki swojej uniwersalności. Montujesz w nim narzędzie (np. piła) i programujesz wg tego narzędzia, jak ma się zachowywać.
Się przestraszył robota jebany:
bez przesady, prosty program do wykonania w 2 godz dla absolwenta dobrego technikum automatyki( nie w polsce oczywiscie). a co do kuki.. polecałbym kloosa. jak ktoś ma wolne 80kE i sie nudzi
DiesIrae napisał/a:
Odrób lepiej lekcje
Dziękuję, że wychwytujesz takie literówki. Świat dzięki tobie będzie piękniejszy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów