forza nostra legge@hallux- większość dziewczyn z pierwszego lepszego klubu w średnim polskim mieście będzie ładniejsza od tych kandydatek. No tyle że one nie muszą dawać dupy prezesowi albo jego mafijnym kolesiom żeby się dostać do takiego programu. Bo nie muszą.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
ale malutki hihihi :*:*Mimo ze z pokolenia emigracji, pewnie od dziecka na Wyspach, dlatego ten akcent... to mówi lepiej niz nie jeden tu na sadolu.. za co szacunek dla Niej ze nie wypiela swej nomen omen ładnej pupy na Polsze... Pociskacie Jej, a w realu na takiego biedaka jak Wy, nawet by nie spojrzała... więc nie róbcie Sobie nadziei...
Jeśli jej zawód ( jeśli bycie atencyjną kurwą można w ogóle nazwać zawodem) ma się opierać na wyglądzie to dlaczego ktoś nie może go skrytykować ? To tak, choćby ktoś skrytykował złego muzyka za to, że fałszuje. A tekst o kasie to już w ogóle kosmos. Skąd Ty dziefczynko możesz wiedzieć ile kto tutaj zarabia... poza tym... jesteś kolejną, która będzie płakać o szacunek a kolesi widzi jako swój pełny portfelik ? Szkoda, że takie głupie dzieci mają tu dostęp...
A co do tematu... laska ma mimikę jak ten humanoidalny robot "Sophia"
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefonMimo ze z pokolenia emigracji, pewnie od dziecka na Wyspach, dlatego ten akcent... to mówi lepiej niz nie jeden tu na sadolu.. za co szacunek dla Niej ze nie wypiela swej nomen omen ładnej pupy na Polsze... Pociskacie Jej, a w realu na takiego biedaka jak Wy, nawet by nie spojrzała... więc nie róbcie Sobie nadziei...
No to się popisałaś... udowodniłaś tym wpisem że chodzi wam tylko o naszą kasę. Lubicie być utrzymywane jak księżniczki i same od siebie nic nie dajecie poza średnim sexem.
Nigdy w życiu nie robiłbym sobie nadziei na dziewczynę tego pokroju. Z szacunku do siebie, mojego czasu i moich pieniędzy którymi co to niektóre niewiasty są tak zaślepione że dały by się zeszmacić byle by je tylko zdobyć.
Tak na marginesie - znam osobiście ludzi wychowanych na wyspach i jakoś potrafią mówić normalnie a nie recytować coś z pamięci...
Z tą "Polszą" to ja nie wiem czy chciałaś być śmieszna na siłę czy pokazać ile dla ciebie znaczy ten kraj w którym jak mniemam egzystujesz od piąteczku do piąteczku. Ale napisałaś Polsza wielką literą więc pewnie jest w tobie jakiś wewnętrzny konflikt.
A biedę to reprezentujesz właśnie ty @Neomi1998 tyle że umysłową.
Gorąco nie pozdrawiam. Biedak z "Polszy" na którego cię nie stać.
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.Co do wyborów miss- no cóż, nasz świat działa tak, że kobiety ocenia się głównie poprzez ich wygląd, więc logiczne jest, że powstały konkursy oceniające właśnie to kryterium. Jednak robienie wokół nich takiego szumu to idiotyzm.
A co do tej małej sprzeczki powyżej- dajcie sobie buzi i po problemie. Wyciąganie jakichś narodowych sporów w komentarzach do filmiku o dziwnie wypowiadającej się dziewczynie jest śmieszne.
Ona ma wadę wymowy i jakiś dziwny akcent. Ogólnie chce być damą a jest atencyjną dzidą.
No a jaki ma mieć akcent jak to wybory miss Polski "UK I IRLANDII"?
Ty się ciesz, że w ogóle po polsku gada.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów