📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Miss Polski - UK i Irlandii ...
Tp samo s sobie nie ma kurwa żadnego sensu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tp samo s sobie nie ma kurwa żadnego sensu.
-Moja osobowość.
Poza tym pierdoli jak potłuczona. Miałem w technikum taką nauczycielkę z maty, dyrektor ją pociskał i przez to dostała tę pracę.
-co jest twoim głównym atutem?
-Moja osobowość.
Poza tym pierdoli jak potłuczona. Miałem w technikum taką nauczycielkę z maty, dyrektor ją pociskał i przez to dostała tę pracę.
Znam przynajmniej 2 lub 3 dziewczyny z malego miasteczka w UK ktore maja duzo wiecej wdzieku i zmysłowości niz ta karyna z pcimia. Wszystkie te wybory miss to jedno wielkie pierdolenie (glownie tych panienek) niczym eurowizja.
W konkursach wygrywają albo dziewczyny gangsterów, najwieksze lachociągi lub w dzisiejszych czasach zapewne laska z najwiekszym kutasem.
Normalne dziewczyny nie wygrywają bo nie pchają sie w taki syf.
W konkursach wygrywają albo dziewczyny gangsterów, najwieksze lachociągi lub w dzisiejszych czasach zapewne laska z najwiekszym kutasem.
Normalne dziewczyny nie wygrywają bo nie pchają sie w taki syf.
to jest hard ogladac coś takiego
Czy ona na pewno jest Polką?!?! bo cos mi tu zajeżdża Ukrainą...
znałem dużolepsze
Ja już tak dziwnie mam ze słowo "modelka" kojarzy mi się z gównem w ryju.
Ona ma wadę wymowy i jakiś dziwny akcent. Ogólnie chce być damą a jest atencyjną dzidą.
Zawsze w takich wywiadach dziennikarka jest dużo ładniejsza niż te kandydatki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów