Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do tego się nadają kacapy. Do roboty fizycznej, która nie wymaga krzty myślenia. Wszystkich Rosjan potrafiących myśleć i pochłaniać wiedzę Stalin wybił.
Jakbyś znał j.rosyjski to byś wiedział, że mowa o Gruzinie. O ironio Stalin też był Gruzinem.
A jak robią selekcję do Navy Seals to taką belkę w 6 noszą. A tu ruski harpagan daje radę samemu.
Tyle, że oni wykonuja nia cwiczenia i to w chuj czasu
Do tego się nadają kacapy. Do roboty fizycznej, która nie wymaga krzty myślenia. Wszystkich Rosjan potrafiących myśleć i pochłaniać wiedzę Stalin wybił.
Chuja sie znasz i pierdolisz glupoty ze glowa mala.
Ruscy (stety/niestety) to jeden z najbardziej kumatych narodow - wystarczy chociazby looknac na branze IT za granica...
Zreszta w tym temacie duzo sie od nich nie roznimy - tez jestesmy zajebisci i mamy wrecz niespotykana na skale swiata umiejetnosc pzystosowania sie do nowych warunkow (lub jak kto woli: nauczenia sie czegos nowego w relatywnie krotkim czasie)
Podsumowujac: przestan pierdolic cycu ...
A jak robią selekcję do Navy Seals to taką belkę w 6 noszą. A tu ruski harpagan daje radę samemu.
Chuja sie znasz i pierdolisz glupoty ze glowa mala.
Ruscy (stety/niestety) to jeden z najbardziej kumatych narodow - wystarczy chociazby looknac na branze IT za granica...
Zreszta w tym temacie duzo sie od nich nie roznimy - tez jestesmy zajebisci i mamy wrecz niespotykana na skale swiata umiejetnosc pzystosowania sie do nowych warunkow (lub jak kto woli: nauczenia sie czegos nowego w relatywnie krotkim czasie)
Podsumowujac: przestan pierdolic cycu ...
Zajebiści? Dzięki za poprawienie mi humoru, od razu człowiek się lepiej czuje jak się trochę pośmieje.
@alexandrus
[b]Jakbyś znał j.rosyjski to byś wiedział, że mowa o Gruzinie. [b]
Jakbyś bardziej znał rosyjski, to byś wiedział, że nie mówią o ładunku i ładowaniu, a nie o Gruzinie.
"Dwóch stoi, Gruzin nosi..."
Tak ze słuchu:
"Dwoje stajat, gruzjat adnawo, a adin wsio nosit"
czyli:
"Dwóch stoi, załadowują jednego i jeden wszystko nosi"
A teraz PiS - przeproś i spierdalaj, panie "idź pan w chuj"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów