📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ładnie zajebał, co z tym typem? Żyje?
To ja kiedyś jakoś w nocy byłem u kumpla i zabrakło nam browarów to pożyczyłem od kolegi passata. No i zapierdalam po mieście ze stówe bo pusto, nagle pacze jakiś lamus na pasy wbiega, ja hamować a tu hamulcy nie ma. Myślałem że umre i trąbie na chuja no i odskoczył i ja pojechałem dalej i wyhamowałem na mientkiej zaspie.
Cembrowina napisał/a:
Po prostu kierowcy mają wyjebane . bo im bezpośrednio nic sie nie dzieje. Ograniczenie do 40, ślisko, zima.
Nieee chuj mnie to obchodzi, zapierdalam 80-90.
A ludzie ginął pod kołami takich debili.
Sam kiedyś wchodzę na pasy, zielone światło. Godzina nocna to pusto na mieście. A tu jedzie król szosy. Passatem B3. Grubo powyżej dozwolonych 50. I trąbi, nie zwalnia, nie skręca , nie hamuje tylko jedzie i trąbi.
Odskoczyłem.
Myśleć panowie kierowcy, myśleć co się robi.
To ja kiedyś jakoś w nocy byłem u kumpla i zabrakło nam browarów to pożyczyłem od kolegi passata. No i zapierdalam po mieście ze stówe bo pusto, nagle pacze jakiś lamus na pasy wbiega, ja hamować a tu hamulcy nie ma. Myślałem że umre i trąbie na chuja no i odskoczył i ja pojechałem dalej i wyhamowałem na mientkiej zaspie.
Jaki kawałek.. Po jebnięciu:
Really wanna show you Lord
And it won't take long
My Lord
Hallelujah
My sweet Lord..
Really wanna show you Lord
And it won't take long
My Lord
Hallelujah
My sweet Lord..
Jebane ruskie kacapy. Jeden kacap nie patrzy gdzie lezie, a drugi kacap nie patrzy gdzie jedzie. Oczywiście hamulce są dla lamusów a nie dla kozakow. Jak ja ich kurwa nienawidze.
Muzyka --> My sweet Lord - George Harrison
Akcja od 0'17. Niezbyt długa, ale dobra - tak 7/10.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów