18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
pawlo137 2014-02-05, 17:43
Wiecie co mi się najbardziej podoba w takich wypadkach ? Że po takim pierdolnięciu człowiek umiera leci jak szmata kierowca przeżywa szok, tragedia. A radio ? radio gra cały czas taki podkład sytuacja nie do podrobienia
Zgłoś
geminisaga 2014-02-05, 17:59
haha i ta spokojna muzyczka
Zgłoś
pinio09 2014-02-05, 18:23
I chuj. Taka nauczka należy się wszystkim takim co rozpędzają się i wybiegają na drogę, bo coś w ich główkach się ubzdurało, że jak dostatecznie mocno zewrą poślady to jakimś cudem będą szybsi od samochodu. Tak samo Ci jebani "rowerzyści" na przejściach dla pieszych. Jak dla mnie to lepiej przyjebać w takiego idiotę niż uciekać gdzieś w w drzewo, strome pobocze, w inny samochód czy ludzi na poboczu, i przy tym narażać swoje życie i innych normalnych ludzi.
Zgłoś
Gebofon 2014-02-05, 19:04
W radiu powinno grać Highway to hell

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
Bulweers 2014-02-05, 19:09
Jebbb!!! Chwila ciszy i tylko ten dźwięk awaryjnych ; DD
Zgłoś
Cienió 2014-02-05, 19:18
ach ta fizyka, tak idealnie obliczyć prędkość zbliżającego się samochodu do tego dodać własną prędkość poruszania się i idealnie trafić na siebie... Toż to czysta Fizyka w praktyce. Piwko!

Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
Pawulon89 2014-02-05, 20:03
Zgłoś
tomkierz 2014-02-05, 23:05 1
Cembrowina napisał/a:

Po prostu kierowcy mają wyjebane . bo im bezpośrednio nic sie nie dzieje. Ograniczenie do 40, ślisko, zima.
Nieee chuj mnie to obchodzi, zapierdalam 80-90.
A ludzie ginął pod kołami takich debili.
Sam kiedyś wchodzę na pasy, zielone światło. Godzina nocna to pusto na mieście. A tu jedzie król szosy. Passatem B3. Grubo powyżej dozwolonych 50. I trąbi, nie zwalnia, nie skręca , nie hamuje tylko jedzie i trąbi.
Odskoczyłem.
Myśleć panowie kierowcy, myśleć co się robi.

Tak, wszyscy chcą cie przejechać, bo oni "co najwyżej" pójdą siedzieć.

Zacznij człowieku myśleć. Co ma twoja "opowieść" wspólnego z tą sytuacją? Typ wyskoczył kierowcy przed maskę i jeszcze jak miał czas się zatrzymać, to zaczął biec. Widać, że szosa, pewnie jechał z 9 dyszek, co miał zrobić? Piesi muszą zacząć myśleć i mieć na uwadze, że auto to nie rower, ani wózek z zakupami, który można zatrzymać na pięciu metrach, nawet przy 50km/h. Kolejna sprawa. Każdy kto jechał autem w nocy, tym bardziej podczas deszczu, wie, że światła jadących z naprzeciwka aut tak oślepiają, że ciężko zobaczyć ubranego na czarno barana, który wbiega na ulice. Czasami wystarczy użyć mózgu i wtedy wszyscy będą bezpieczni. Nawet jak mi się świeci zielone, to i tak spojrzę, czy nic nie jedzie, bo co mi po tym, że będzie to wina kierowcy, jeśli w najlepszym wypadku wyląduję w szpitalu?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów