📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Generalnie to się zaczynam zastanawiać czy Oni już na starość nie mają co robić, bo mają oskary, kasę etc., więc De Niro dzwoni sobie do Stallone'a i mówi 'hej, co tam, nudzi mi się, nakręcimy jakiś film razem?' A Stallone na to 'ok, tylko skończę z Arnoldem kręcić, bo spotkaliśmy się na chwilę i jakoś tak wyszło' ?
żenada w chuj
Czyżby kasa się kończyła?
plakat z filmu "spokojnie, to tylko awaria 2", scena zakupu walizki-bomby
Kim Besinger zawsze spoko...
Ona i Michelle Pfeiffer są bardziej nieśmiertelne niż Keanu Reeves.
Zapowiada się fajna komedia.
Ost. Rocky i Rambo były całkiem sprawnie zrobionymi filmami.
Ona i Michelle Pfeiffer są bardziej nieśmiertelne niż Keanu Reeves.
Zapowiada się fajna komedia.
Ost. Rocky i Rambo były całkiem sprawnie zrobionymi filmami.
Coś czuję, że będzie to najgorsza część (o ile można to jeszcze tak nazwać epicką serię z Sylwestrem Stalonem w roli głównej). Jak dla mnie to jest tylko niszczenie kultowych filmów Rockyego Balboa, to bardziej wygląda komicznie niż na prawdziwy film o bokserze ... szkoda, jeszcze tylko niech Star Warsy spieprzą to już w ogóle filmy z mojego dzieciństwa stracą swój klimat ...
ferdziu7 napisał/a:
Coś czuję, że będzie to najgorsza część (o ile można to jeszcze tak nazwać epicką serię z Sylwestrem Stalonem w roli głównej). Jak dla mnie to jest tylko niszczenie kultowych filmów Rockyego Balboa, to bardziej wygląda komicznie niż na prawdziwy film o bokserze ... szkoda, jeszcze tylko niech Star Warsy spieprzą to już w ogóle filmy z mojego dzieciństwa stracą swój klimat ...
Jaką kurwa część? Ja pierdole, przecież Sly nie będzie w tym filmie grał Rocky'ego tylko postać fikcyjną o innym nazwisku (Henry Sharp). Tak samo jak De Niro nie będzie w tym filmie La Mottą. Sugerujesz się jak uważam podpisem tematu, który z resztą nieźle sprowokował temat.
Szykuje się fajna komedia w której być może Stallone lekko sparodiuje dawnego siebie (patrz scenka kiedy nawala w mięcho).
Na początku sobie myśle. Ja pierdole kolejny odgrzewany kotlecior, chyba przestaną jechać na Rocky dopóki Stallone nie jebnie w kalendarz. Ale trailer mnie lekko uspokoił i chyba widac, że kolesie mają już spory dystans do tego wszystkiego. Aż poczekam na ten film, mam tylko nadzieję ze trailer nie objawił do kurwy nędzy wszystkich śmiesznych akcji z tego filmu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów