18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
aaaaaaaaaaaaaa 2021-08-29, 13:03
No kurwa Sylwek z operacjami przesadził...
Zgłoś
R................N 2021-08-29, 13:24 2
Halman napisał/a:

a potem jest lament że gimbazy jak much na sadolu bo się zlatują do takiego gówna

Czyli do ciebie i tego co wstawiasz. Otwórz okno i przewietrz trochę.
Zgłoś
wir00z 2021-08-29, 14:17 2
Halman napisał/a:

zazdrosny to ja mogę być o ciekawy materiał a nie o typa który robi miny i pasuje do tej strony jak świni kamizela...
Serwują wam gówno a wy je chwalicie bo tego oczekujecie? gówna? jeszcze zatęsknicie za Halem...
Bez żadnej własnej refleksji i wniosków co robicie z tą kiedyś ciekawą stroną. - postępująca zapaść.
Możecie mnie disować dowoli a ja pluję wam w twarz jako jedyny który wygarnia waszą umysłową miałkość..

Ciekawy materiał? Chłopie te gówna co tu wrzucasz to może 0,5% się nadaje na ten portal,więc przestań pierdolić.

UZDI
Zgłoś
CrazyEdek 2021-08-29, 14:21 2
RobsoN napisał/a:

Czyli do ciebie i tego co wstawiasz. Otwórz okno i przewietrz trochę.

Kiedyś pisałem mu w komentarzu żeby się umył, ale też nic nie dało...

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Rutik 2021-08-29, 14:48 1
Halman napisał/a:

no super, sadistic 2021...

Powiedział wrzucając męskie dupy i żolwiki.
Zgłoś
tommitmx 2021-08-29, 15:25 1
Halman napisał/a:

no super, sadistic 2021...

Przecież Ty większe gówna dodajesz.
Z ciekawości masz kolegów i wychodzisz z domu czasem?
Zgłoś
Halman 2021-08-29, 15:26
CrazyEdek napisał/a:

Kiedyś pisałem mu w komentarzu żeby się umył, ale też nic nie dało...

jak jesteś taki dowcipny to mnie się też dowcip wyostrzył:

zbierzesz się na odwagę i napiszesz publicznie sadolowa konfituro o czym to nie raz i nie dwa szeptałeś do moderacji?

czy nie można bo to tajne? a chociaż fajnie się tak strzela z ucha? a może chcesz temu zaprzeczyć?

Rutik napisał/a:

Powiedział wrzucając męskie dupy i żolwiki.

zółwik zgoda (a i tak mam tyle samo piw co to) a co do męskich dup to poproszę linki że takie wrzuciłem ale zamknij kłamliwy ryj.
Zgłoś
wir00z 2021-08-29, 16:16 3
Halman napisał/a:

zbierzesz się na odwagę i napiszesz publicznie sadolowa konfituro o czym to nie raz i nie dwa szeptałeś do moderacji?
czy nie można bo to tajne? a chociaż fajnie się tak strzela z ucha? a może chcesz temu zaprzeczyć?

Mam wrażenie,że prócz sadistica inne życie dla Ciebie nie istnieje. Podejrzewam,że 3/4 dnia spędzasz na wrzucaniu gówna na sadola. Smutne masz życie.

UZDI
Zgłoś
Halman 2021-08-29, 16:26
wir00z napisał/a:

Smutne masz życie.

wir00z napisał/a:

Mam wrażenie..., Smutne masz życie.

wrażenia to mają dziewczyny... a ty martw sie o swoje.
Choć to dla ciebie nie pojęte mam się lepiej niż możesz sobie wyobrazić.
Zgłoś
Dżony69 2021-08-29, 19:09
o co w tym kurwa chodzi bo chyba nie rozumiem
Zgłoś
roolf 2021-08-29, 23:06
Chuck Norris kurwa!

Dżony69 napisał/a:

o co w tym kurwa chodzi bo chyba nie rozumiem

nikogo on ci nie przypomina? muzyczka w tle też nieprzypadkowa
Zgłoś
Lolekmko11 2021-09-01, 21:17
Halman napisał/a:

zółwik zgoda (a i tak mam tyle samo piw co to) a co do męskich dup to poproszę linki że takie wrzuciłem ale zamknij kłamliwy ryj

Pięknie wszedł 2cios ,czekamy na trzecie pierdolnięcie Halmana

Zgłoś
Pyro25 2021-09-02, 20:04 1
Daję piwo za ten temat, tylko dlatego że Halman się przypierdolił
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów