18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2021-08-29, 10:31 5
no super, sadistic 2021...
Zgłoś
Marek_0485_pol 2021-08-29, 10:43 102
Halman napisał/a:

no super, sadistic 2021...

Pierdolisz, czasami można na luzie .... Ja morde ucieszyłem
Zgłoś
NILE75 2021-08-29, 10:44 8
Kiedy nowa część Rambo?
Zgłoś
Halman 2021-08-29, 10:45 6
Marek_0485_pol napisał/a:

a potem jest lament że gimbazy jak much na sadolu bo się zlatują do takiego gówna
Zgłoś
emilwkpg 2021-08-29, 10:59 4
jak juz napisalem w poprzednim komentarzu, to juz nawet nie gowno, to zatechly kalowy wyziew z nutka lepkiego gruzu. Kleisty gwiżdżący pierd. To co obecnie sie rozgrywa na sadolu. Chodz nie ukrywam, twist fabularny w tym filmie przyprawil mnie o lekką bułe
Zgłoś
Marek_0485_pol 2021-08-29, 11:02 11
emilwkpg napisał/a:

jak juz napisalem w poprzednim komentarzu, to juz nawet nie gowno, to zatechly kalowy wyziew z nutka lepkiego gruzu. Kleisty gwiżdżący pierd. To co obecnie sie rozgrywa na sadolu. Chodz nie ukrywam, twist fabularny w tym filmie przyprawil mnie o lekką bułe

Idź oglądać Harda pedałów i innych wpierdalających kał...
Zgłoś
Kostor 2021-08-29, 11:38 11

On jest zawsze zazdrosny o filmiki innych. to chory czlowiek, ktory siedzi tylko w domu, bo przegral zycie
Zgłoś
Kamil3l 2021-08-29, 11:39 3
filmik fajny, portal nie ten.
Zgłoś
Hans-Kloss 2021-08-29, 11:41 14

Dokladnie ja też morde ucieszyłem zwłaszcza że lubię Rockiego . Piwko stawiam.

Zgłoś
Halman 2021-08-29, 11:42 1
Kostor napisał/a:

On jest zawsze zazdrosny o filmiki innych.

zazdrosny to ja mogę być o ciekawy materiał a nie o typa który robi miny i pasuje do tej strony jak świni kamizela...
Serwują wam gówno a wy je chwalicie bo tego oczekujecie? gówna? jeszcze zatęsknicie za Halem...
Bez żadnej własnej refleksji i wniosków co robicie z tą kiedyś ciekawą stroną. - postępująca zapaść.
Możecie mnie disować dowoli a ja pluję wam w twarz jako jedyny który wygarnia waszą umysłową miałkość..
Zgłoś
Hans-Kloss 2021-08-29, 11:50 9
Halman napisał/a:

zazdrosny to ja mogę być o ciekawy materiał a nie o typa który robi miny i pasuje do tej strony jak świni kamizela...
jeszcze zatęsknicie za Halem...

No na pewno będziemy tęsknić tak jak za pronciochem

Zgłoś
McQurwa 2021-08-29, 12:09
Marnuje talent, dokładnie tak samo jak ten pierwszy

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
serenity 2021-08-29, 12:55
Jakaś zrzuta na LEONA? Może się uda halmana i flodzię odłączyć?
Zgłoś
felek666 2021-08-29, 12:57 2
dlaczego to kwejkowe gówno na głównej wylądowało?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów