📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jebany jak na początku wpierdolił trzem, to w 15 sekundzie ostrzegał, że mają nie podchodzić.
Śmiech śmiechem, ale praca na nogach lepsza niż u jednego trzeżwego frikfajtera.
styl najebanego mistrza..
Czester napisał/a:
Ćwiczy przed wyjazdem na front.
On wrócił z takimi umiejętnościami. To najlepsze co sowiecka armia miała.
Żwir, alkus i menel jak chuj, ale wy wszyscy wyżej wiecie, że typ w życiu coś ćwiczył i kiedyś miał pewne umiejętności ???
Kurde może to @dżonyłojlker . Koleś z filmu jest alkoholikiem do tego czerwony. Twarz nieskalana inteligencją. Wpisuje się w dżonego jak ulał. Albo jak polał.
Mnie tam wisi,kto to i dlaczego!Ważne że widać szczęśliwego człowieka...😁😁😁
Caanonierka napisał/a:
Mnie tam wisi,kto to i dlaczego!Ważne że widać szczęśliwego człowieka...😁😁😁
przedewszystkim to egoista, wszystko doslownie wszystko jest niewazne bo onu sie napic.... zenada i nic tego nie tlumaczy
jak slysze ze alkoholizm to choroba to mam ochote pierdolnac rozmowcy, wsadzili by takiego do paki gdzie nie ma jak pic i szybciutko by wytrzezwial
goslaw3 napisał/a:
przedewszystkim to egoista, wszystko doslownie wszystko jest niewazne bo onu sie napic.... zenada i nic tego nie tlumaczy
jak slysze ze alkoholizm to choroba to mam ochote pierdolnac rozmowcy, wsadzili by takiego do paki gdzie nie ma jak pic i szybciutko by wytrzezwial
Niestety;jest pani w błędzie!Nalog TO JEST CHOROBA,która tak potrafi zawładnąć człowiekiem,że posunie się on DO WSZYSTKIEGO,by porcję używki,kolejną-pozyskać!Owszem!Są i odwyki-dobrowolne i przymusowe!Wariant,który pani przytoczyła-to przymusowy..Nałogowiec będzie,zamknięty w celi,przechodził detox;samotnie i bez opieki lekarskiej..TAKIE detoksy-często kończą się śmiercią chorego;z braku wieloletnio przyjmowanej trucizny-której jego organizma pragnie jak powietrza-po..śmiercią samobójcza..SĄ tacy,którzy mieli sczęście;postanowili,przestali(pić) i wytrwali ,przez lata!Ale oni..do końca życia będą mieli ten PROBLEM:ZWALCZANIA CHĘCI SIĘGNIĘCIA PO BUTELKĘ !To jest WALKA!Walka bez sekundy przerwy! Sztuka powstrzymywania się i..ODMAWIANIA,ludziom,często z najbliższej rodziny,nie mającymi żadnej wiedzy na ten temat-a zachęcającej;"no;jeden kieliszeczek!Nie robi przecież nic złego"!-nie wiedzą,że dla alkoholika o silnej woli ,jaką wykazał odchodząc od nałogu,ale będącego POD STAŁYM JEGO WPŁYWEM-"jeden kieliszeczek" może przerwać tę latami budowaną,mozolnie,z tysiącami pokus-swoich i znajomych-ta krwawo budowana tama może puścić i pacjent ..obudzi się za 2 tygodnie,dokładnie w tym samym miejscu w którym zaczął się z nałogu wydobywać..Każdy nałóg NADMIARU-jest zgubny i jest on chorobą,bez względu czy to alkohol,narkotyki,JEDZENIE-CZY SEKSOHOLIZM! I każdy wymaga leczenia,ale jest ono bardzo trudne i wygrywają ci tylko o żelaznej woli..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów